ЗА обвързването на майчинските 2ра година и детските с МРЗ
Свържете се с автора на петицията
Помислете преди да обвинявате и пишете
Помислете добре преди да предприемете каквито и да е действия!
Аз съм една от тези майки които получава 100лв социално майчинство като безработна,защото в тази държава няма закони и като забременееш те махат от работа ТАКА НАСЪРЧАВАТ РАЖДАЕМОСТТА,а после говорят че няма деца!Как се гледат 2 деца с 100лв на месец питам аз???КАК????Дано се направи нещо защото това е мизерия с която ни заливат всеки ден и час!
Втората година майчинство не е задължителна, на който не му стигат парите отива да работи!
И понеже споменавате Гърция, там платеното майчинство за осигурени жени беше 56 дни платено майчинство преди раждането и още 63 дни след това. Размерът на обезщетението зависи от осигуровките.
Сега вече може да е и по-малко.
Re: Помислете преди да обвинявате и пишете
#84: Гост - Помислете преди да обвинявате и пишете
Мисля, че не съм била разбрана съвсем правилно в точка 3 от петицията, затова коригирах. Имах предвид НОИ от сега нататък да засичат навреме кой има право да взема и кой не и да не отпуска ако трябва, а не после да установява и да отчита задължения.
Успех!
Аз съм "за" да се премахне изобщо втората година майчинство.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Събодете се Министри
Щом искате подаяния - вземате колкото ви дават и бЕгате.
Ако искате възможности сами да си изкарвате прехраната, тогава имате право да изисквате - ДГ, ясли, детски, семейно подоходно облагане...но това са все благини за работещи хора, а вие май не се числите към тях.
С какво сте по-различни от тези, от които искате да се разграничите?
Re: Събодете се Министри
|
Събодете се г-да Министри!Раздавате си боноси и то не какви,а 100000 пъти повече от това,което взема българина!А помислихте ли за децата на България-може би не и защо ли да помислите.Какво са 240 лв.майчинство,а да не говорим за 35лв.детски надбавки.Само вижте таксите в детските градини и ясли какви са и какво може да се купи на децата в днешно време с тези пари.Замислете се и помислете защо българките не искат да раждат деца и защо все повече и повече семейства бягат от България.След като и министъра на финансите и други министри и администрации си раздавате бонуси,значи може и на децата да дадете много повече.Крайно време е да се събудите и да направите нещо за децата на България.Подкрепям петицията!!!!!!!
|
СъбУдете се госпожо и поискайте повече бонУси (пари) за образование, а не за да си седите вкъщи. Не ви е от полза.
Това наистина ли го мислите или просто ей така пишете?Има ли прилична работа която веднага да намери
| This discussion has been closed. |