ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ
Свържете се с автора на петицията
ДА С ДВЕ РЪЦЕ ТЕЗИ МРЪСНИЦИ И ДЕЦАТА ИМ/ БИЗНЕСМЕНИ БЕЗ ПАРТИЕН БИЛЕТ/ ДА БЪДАТ НЕ ЛУСТРИРАНИ,А ИЗВЪН ЗАКОНА ДО ЖИВОТ!ТЕ СЪСИПАХА ЖИВОТА МИ И РАБОТА НЕ МОЖАХ ДА ПОХВАНА В "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-1989-2011Г Г." ! СИНА НА ЕДНА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА В ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА-1989 Г.С КОГОТО СЕ РАЗВЕДОХ, МИ ЗАЯВИ,ЧЕ ЩЕ МЕ УНИЩОЖИ И ГО СТОРИ.НО,РЪЦЕТЕ МИ НЕ МОЖА ДА ВЗЕМЕ!!!!! АЗ ТЕЗИ МРЪСНИЦИ И ИЗВЕРГИ И ТЕХНИТЕ ПРАВЕШКИ МЕТРЕСИ СЕГА ЩЕ ГИ ГОНЯ ДО ГРОБ, ЗАЩОТО СЛЕД ТЯХ ТРЕВА НЕ РАСТЕ ,А ТЕ СА ОЩЕ ТУК !!!
Всички пострадали от комунистическия режим,
Всички свещенослужители и миряни, омерзени от посегателството на Държавна сигурност към светостта на Църквата
Всички пострадали от липса на сигурност, защита и правосъдие
Всички, чиито деца са жертва на „европейските” улици в България
Всички, чиито домове и коли са обирани и разграбвани
Всички изнудвани, унижавани и рекетирани
Всички потърпевши в работата си от некадърни спуснати отгоре началници
Всички, които са лишени от правото си на собственост
Всички, чиито деца и близки безследно изчезнаха и никога няма да научат истината
Всички насилвани, ограбени, бити, отвличани, които не са получавали справедливо възмездие
Да подкрепят този призив:
Ние, гражданите на България, сами да си върнем държавата, защото ние сме държавата.
Да се обединим в защита на правата си от хората с две законни имена.
Ние заедно да изчистим държавата си, правосъдната и правораздавателна система на България, която днес е репресивен апарат за всяване на страх, а не защитник на правото ни на живот и на правилата в държавата.
Това е тестът:
И за нас – да се намерим, да ни чуят, защото ние явно сами сме се отказали от гласа и правата си.
И за тези, които имат власт, дадена им от нашите гласове,гласовете на всички тези българи без имена и без права.
Да им кажем как се казваме. И кой управлява в една правова държава. От кого произтича властта в нашата демократична европейска България.
ПОДПОЛКОВНИК НИКОЛАЙ МАРКОВ
Отговори Сподели в Facebook
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Напълно сте прав но народът трябва да се пребори със страхът и мълчанието налаган му от 1944г.до момента
ВИК ЗА СПАСЕНИЕ
МЛАДИ ХОРА! СЪНАРОДНИЦИ! НА ВАС БЪЛГАРИЯ РАЗЧИТА!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ДА БЪДЕ ЗАТРИТА !
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ БАТАК ДА СТАНЕ МИТ.НАРОД БЕЗ ИСТОРИЯ И КУЛТУРА Е ОБРЕЧЕН НА ОБЕЗЛИЧАВАНЕ!
подкрепете Петицията до Юнеско за Опазване и Вписване в списъкана Юнеско на Църква-костница гр.Батак- БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ В СЪЩИЯ САЙТ НА АДРЕС:
www.peticiq.com/kostnica_batak
НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ ИЗВЪРШВАНЕТО НА СВАТБИ И КРЪЩЕНЕТА НА ТОВА СВЯТО МЯСТО ПРОПИТО С КРЪВТА
НА 2000 НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!
ТОВА Е МАСОВ ГРОБ, А НЕ ОБИКНОВЕН ХРАМ! ЧЕТЕТЕ ДОПИСКИТЕ НА МАКГАХАН ОТ 1876Г., ЗАПИСКИ НА З.СТОЯНОВ. ПАЗЕТЕ ИСТОРИЯТА !
РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ПЕТИЦИЯТА.
разпространение
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински
ИМАМ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО,СТИГА ДА ИСКАМ!"
,,По- добре гладен, отколкото да ядеш каквто и да е, по- добре сам, отколкото с когото и да е. ,,
не се задовалявай да бъдеш искра,когато можеш да бъдеш огън!
| This discussion has been closed. |