ДА СПРЕМ ЗАКОНОПРОЕКТА НА П ПОЛИЦИЯ "ДА НЕ КАРАМЕ ЧУЖДА КОЛА"!!!
Свържете се с автора на петицията
Също така предлагам да се регистрира и всеки бъдещ пътник в колата. Ред и дисциплина трябва да има тук! После може да се мине и към регистрация в магазина, от който пазаруваме, и така постепенно да си влезем отново в Лагера....
Абсурдите и простотиите на това правителство продължават. Просто някой си търси още една възможност да дои хората,като вкарва абсурдни закони,за да има за какво да глобяват и да прибират парички,за съжаление само от нас,а не от такива като тях,които уж коват законите....
Това си е направо безумие! Много ми е интересно на кой мъдрец в КАТ му е дошла тази направо гениялна идея!!!!!!
Re:
Не мисля, че е тъпотия задължителните фарове, както и носенето на колани. Само се загледай колко "мотористи" - автомобили с един работещ фар има през деня. Представи си този същия "моторист" да кара срещу теб в тъмното. Отностно коланите трябва да се усети че има разлика от това да се возиш в каруца и в автомобил.
Re: "един месец след възникването му" Аз ли съм малоумен или всички останали? Според написаното ...
Ако мислиш, че само ти правилно си разбрал, обясни ми как ще те глобят, тогава. Винаги можеш да кажеш, "Карам колата от вчера, имам още 28 дена за регистрация" И шанса да попаднеш на същия полицай след повече от месец, и той да те е запомнил и да помни какво си му казал практически клони към нула. Вероятно има друга уловка, чрез която да ти вземат паричките на момента, пък ти после доказвай, че нямаш сестра...
| This discussion has been closed. |
:-) :-) :-) :-) :-)
Майтапа на страна. Кой малоумник го предложи този закон? И кой по-голям малоумник смята да го приеме? Или просто правителството пред оставка се отитва да изтърси и последната прашинка от брашнения чувал - бели пари за черни дни, де.... ! Боже мили! Божествената комедия на Данте бледнее просто тук!