За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!
Свържете се с автора на петицията
Решението е повече от удачно и не само за наблюдение на агресивни прояви, но и за следене на целия процес в реално време. Представете си, стоите на работа и можете да влезете в нет-а и да видите детето си в реално време как рисува, примерно ! Такива неща трябваше да има отдавна, пак сме изостанали и по този критерий!
Re:
Като гледам как пишете, проблемът при Вашето дете няма да дойде от градините ...
Така ли ще спирате насилието?
Параноите и страховете хорски малко по малко затягат примката около основните човешки права и свободи.
Съвременният човек е сляп да види как сам се вкарва в капана да бъде навсякъде следен и наблюдаван.
Толкова ли не можете по детето си да усетите щастливо ли е или не в градината, ами ще слагате камери?
Аз пък искам да се поставят камери и в къщите, защото децата са колкото на родителите, толкова и на държавата, а в някои случаи са повече на държавата, отколското на тези, които фигурират в актовете за раждане като родители! Да не би да има родител, който поне веднъж да не е посегнал на детето си? Ако каже "да" или няма дете, или лъже!!! Хайде сега, да сложим камери в къщите! Създателите на това жалко подобие на петиция да отидат първо на психиатър! Я да вземат да изнесат една статистика колко деца са малтретирани, колко медицински свидетелства са издадени и колко дела са заведени, пък после да хукват да правят предизборни провокации и експерименти колко идиотоподобни ще им се вържат!
Re:
#132: - Гледайте си вие децата, защо ги оставяте в ръцете на другите? Луди ле сте или на луд дрехите носите? Сами ги захвърляте по ясли и градини, после в училище, вечер се връщате ядосани на колеги и ги натупвате яко, после виновни другите! Абе, като искате децата да са ваши, носете си личната отговорност за тях, не да ги оставите на държавата! Какво бъдеще, какви пет лева? Я, да сложим по една камера във всяка стая на всеки сложил името си в тази пародия на петиция и да видим живото шоу тогава!!! Нещо като "право на лично пространство" и "личен живот" да сте чували? Съвсем го обърнахте на Биг Брадър!
Re:
Осъзнайте се, бре хора! Гледайте си децата вскъщи, като ви е страх! Какво подписвате, идея си нямате! Нека има камери и във всяка къща с дете, да видим тогава колко родители ще са агресори! Вие сте за психиатрия, не за родители! Захвърляте си децата по ясли, градини и училища, възпитание - никакво у вас, щото видите ли нямате време, а после щото видиш ли някоя изперкала кокошка, решила, че може да ражда, чела някъде си, нещо си, че имало бито дете създава нещо, което нарича петиция, и то съвсем тенденциозно - предизборно! Аз пък искам да закрият всички ясли, градини и училища, да сложат камери във всяка къща и да гледам сеирите!
За съм! Да сложат камери и в домовете на всеки родител, чието дете е прието в детско заведение. Има и не малко родители, които си тормозят децата.
Re:
И без камери "знаете", че лели и готвачки папката. Защо са Ви камери?
Аз съм против и не съм съгласна, че едно пошляпване може да повлияе лошо на детето! Има деца ,които са страшно нагли, нахални и невъзпитани и няма как да се справиш с тях по друг начин. На мен също са ми удряли шамар в детската градина и в училище също, но майка ми не е скочила да роптае срещу учителите както е модерно сега. Те затова и учениците са станали такива гамени! Едно време имаше уважение към учителя, сега малките гамени си позволяват всякакви волности и учителя копче не може да им каже. Е аз съм против това!
Re: Re:
Съгласна съм! На всички дето подспиват петицията да им се сложат камери в къщите да ги видим какво аджеба правят с децата си! Защото съм убедена, че поне 70% от тях ги бият, ако не и повече!
| This discussion has been closed. |
Моето дете беше обект на насилие от страна на преподавател!Аз съм твърдо за поставяне на средства за видеонаблюдение дори и в училищата!