Петиция за създаване на Зоополиция към областните дирекции на МВР
Свържете се с автора на петицията
искам зоополицайки с големи цици и малки путки !!!

аз дебелогъзата вИтиринарка от клиника "дебелогъзо хрумване" вече съм булка.
стига са ме ебали кучета -минавам на прасета !
:)
Аз Козата Ани съм
Дебело дупе имам сън
Дупе кучешко ебливо
Под него пенисче игриво
Във мен се пъха туй чаровно
А аз със пръстче от дупе вадя говно
поткрепиаме
Ние от сайта dog.bg подкрепяме страстта на Козата Ани към секс с нещастни животинки!
Albena Ilieva
Няма секс без кучета, няма кучета без секс!
Искаме Зоополиция за да ни пази спокойно да се шибаме с помияри!
И аз искам създаване на зоополиция, изродите евтаназиращи бездомни кучета убиха непрежалимия ми Джерар, беше сто пъти по красив от Джерар Дапардио и Джерар Бътлър, и сега няма кой да ме чука, на снимката съм полегнала и очаквам някой расов пес да се метне върху мен и да ме ощастливи, искам Зоополиция която да пази уличните песове, докато ме опъват, Джераааааааааааард, мойто момчеееее, защо умря, защо ме изостааааааааааавиии....
Искам ЗООПОЛИЦИЯ за да пази карантията на горкия ми бълховоз да не изпадне съвсем от разпраното му дупе 
това е моето куче
В нашата групичка Сдружение за защита на секса с кученки още от малки обучаваме децата на любов към кучетата или по точно любов С кучетата 
I az sa za sexa s balhovozite
Кучето ми ме еба ..
Добре ще започна направо. Бях чела някъде, че някакво момиче било наебано от куче и й харесало. Прочетох историята й и това адски много ме възбуди. Вкарах си пръстче и почнах да мастурбирам. В това време влезе кучето ми (то е ротвайлер .. доста огромно куче) и си легна до мен на земята. Отначало не му обърнах внимание, но после станах и отидох до кухнята. Взех му кучешката храна и намазах малко гърдите си, които са наистина големи. Върнах се в стаята си, заключих се и седнах на земята. Облегнах се на леглото и изчаках кучето ми да подуши храната. То веднага усети и се доближи до мен облиза хубаво зърната ми, които бяха страшно набъбнали. Умирах от кеф, затова импулсивно хванах главата му и я заврях между краката си. Очаквах да се махне, а то направи точно обратното. Започна да рови с влажната си муцуна в путката ми. Започнах да стена от кеф, а то сякаш го разбра и започна да ме лиже много бързо. Виках по - силно, а то ме лижеше по - бързо. Започнах да се огъвам от кеф и бях на ръба на велик оргазъм, когато то просто спря да ме лиже. Отворих си очите и погледнах защо спря. То ме гледаше умолително, сякаш с очи ме питаше "Може ли да ти го вкарам?", аз само му се усмихнах, а то взе, че си го завря. Отначало не ми хареса, защото беше лигаво, но после майко мила, какъв кеф! Дори момче не ме е ебало така! Хванах го за тялото и го наблъсках в себе си. Крещях, а то почна да скимти от кеф. Точно тогава си го извади и свърши. Аз не изтърпях и отново мушнах главата му между краката си. Облиза ме пет шест пъти и аз изригнах. Навсякъде пръскаше сокове от путката ми. То обаче не спираше да ме лиже. След което облиза и соковете от земята. Това беше най-страхотния секс, който съм правила!
стига кучета -конете са по-добри

Вървеше по улицата а едно малко теленце бебе го следваше като
Кученце.Теленцето изглеждаше недохранено и ромът
Го беше обучил на команди за да го следва
Исках да се обадя на зоополиция да разследва
Случая но тук в българия няма съчувствах на горкото животно
naistina trqbva da ima zoopoliciq
| This discussion has been closed. |
Искаме легализиране секса с кучита!
Защо е забранен секса с кучита тия в парламента знаят ли как хубаво ебе кучито ми? Предишното ми се заклещи в путката, повърна и умря но аз го дадох и го препарираха като му сложиха вибратор да стърчи между крачетата. Сега пак са ибем но не е същото че Пуги е студен и не може да ми се изцепи в устенцето. Мечта от малка ми е да правя секс с полицейско кучи и искам да стана зоополицайка да наказвам лошите и да усещам кучешки кур в дежурната ми путка.