Петиция за създаване на Зоополиция към областните дирекции на МВР
Свържете се с автора на петицията
А тя бе чудна хубавица -
каква уста - алпийски мед!
Какви изящни, финни цици
с изболи топчици отпред.
България е малка държава с лошо управление и лошо икономическо положение, но нека все пак това не ни пречи да наложим някакъв ред и химанноста на ниво. Публично да пръскаш отрова по пътя, някак си не "ОК"
"Поради зачестилите случаи на насилие над животни, безотговорно поведение на собственици към домашните им животни и поради случаите на пострадали от агресивни животни хора. Поради неспособността на държавата да се справи с нарастващата популация от безстопанствени животнипри така действащото законодателство. Настояваме за създаване на специализирано звено Зоополиция към МВР, чиято дейност да е изключително и само за престъпления спрямо животните. Намаляване на случаите на насилие над животни чрез провеждане на досъдебни следствени действия, които да спомогнат за осъдителни присъди според действащото законодателство."
Зоополицията е част от всяко развито общество.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
jivotni,da se spre izhvurlqneto na dom. liobimci
na ylicata.Da se otnemat jivotnite ot hora ,koito ne se
grijat za tqh,az sum za zoopoliciq,az su6to iskam da buda zoopoliciq i da pomagam
Подкрепям тази идея, защото съм живял в България повече от 50 години и съм напълно съгласен с доводите, изтъкнати по-горе. Тук, в Аризона, САЩ има такава полиция от много години и работата и се оценява високо от обществеността.
Петицията за Зоополиция
За съжаление винаги ще се намерят няколко олигофрена, които да се опитат да опорочат и най-добрата идея...както и да е...по статистика олигофрените са 2-3% от населението, така че при 200+ мнения е нормално да има 4 или 5 от полу-идиоти.
Докога ще остава безнаказано насилието над животни?
НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ИЗМАМНАТА СХЕМА ЗА ДОБРОВОЛНО ПОДПИСВАНЕ НА ЕВТАНАЗИЯ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ!
толкова пъти ми се е случвало да звъня но няма на кой за да помгне на куче или коте и др.
the vamps
инахшпшзотохизж I like the vamps I like the cats I like the dogs and others
| This discussion has been closed. |
След туй погледна към небето
към ясно синьото небе:
- Прости ми, боже, греховете,
но мен така ми се ебе!...