Подписка за запазване на Куршум джамия като общинска собственост
Свържете се с автора на петицията
Re:
Имате и моята подкрепа!
Толерантна съм и УВАЖАВАМ правото на вероизповедание на всеки в тази страна!Не съм против действащите джамии в България щом има хора които да изповядват религията , НО....
Имаме една светиня в нашата история и на стотина метра от дома на Левски да има джамия за мен е ШАМАР!
Хайде стига сме обръщали и другата буза! "НАРОДЕ!!!!"
Успех на петицията !!!
Не само куршум-джамия, ами целият закон за вероизповеданията в текущият му вид са безумно престъпление срещу България!
Подписка за запазване на Куршум джамия като общинска собственост
А ние дадохме на Доган ефенди да раздели снопчето и да принажда пръчици ту тук, ту там.
Цяло Карлово-на протест!Съхранете българското!
Успех!
Уважавам Вярата на всеки,но ЛЕВСКИ ще се обърне в гроба ако това стане ! Нека Куршум джамия си остане паметник !
Винаги съм била толерантна към различните вероизповедания, но през последните години тази наглост ме отвращава.
Този, който носи Бог в сърцето си не му е нужна нито голяма църква, нито висока джамия, за да бъде близо до него,достатъчно е само да следва божите закони.
Винаги съм била толерантна към различните вероизповедания, но през последните години тази наглост ме отвращава.
Този, който носи Бог в сърцето си не му е нужна нито голяма църква, нито висока джамия, за да бъде близо до него,достатъчно е само да следва божите закони.'
Mnogo Tochno kazano, bravo!
Това е български музеен паметник, когато върнат Св. София в Цариград на християните, Българската болница там на тамошната българска община, Църквите в Лозенград и в другите селища в Одринска Тракия, Българската гимназия в Одрин и пр. и пр.
Настоящия съдебен акт може да взриви юридическата практика и да отприщи такъв порой от недоволство, който да срине цялата компрометирана съдебна система и да засегне сериозно държавата.
Poznata ot Pariz
| This discussion has been closed. |