Peticiq.com

Подписка за запазване на Куршум джамия като общинска собственост

Свържете се с автора на петицията

Гост#51 Oct 31, 2013, 18:06
ГЛАСУВАХ
Гост#52 Oct 31, 2013, 18:15
Успех! Бог да пази България и българите!
Маринова#53 Oct 31, 2013, 20:00

Re:

#51: -

Имате и моята подкрепа!

Толерантна съм и  УВАЖАВАМ правото на вероизповедание на всеки в тази страна!Не съм против действащите джамии в България щом има хора които да изповядват религията , НО....

Имаме една светиня в нашата история и на стотина метра от дома на Левски да има джамия за мен е ШАМАР!

Хайде стига сме обръщали и другата буза! "НАРОДЕ!!!!"

Успех на петицията !!!

Гост#54 Oct 31, 2013, 20:00
Този паметник на културата и историята се използва като трамплин на исляма към Карлово и към България , за съжаление се носят и слухове че и в други краища на Бг (Видинско)стават подобни неща . В момента ДПС са силни както никога и могат да правят каквото си поискат . Дадох си гласа в подкрепа а петицията но трябвашще да не позволяваме на БСП да спечелят изборите и сега да договарят (отстъпват)религиозни права срещу дреболии. България я няма !!!
Гост#55 Oct 31, 2013, 20:45

daRe:

#22: -

Da ,da, i 1000 pati DA

Гост#56 Oct 31, 2013, 20:49
Tova NETRABVA DA SE SLU4VA..... NE I V KARLOVO
Гост#57 Oct 31, 2013, 22:15
Bulgaria e svqta !!!!
Гост#58 Oct 31, 2013, 22:38
Samo da ste posmeli :)))
Гост#59 Oct 31, 2013, 23:51

Не само куршум-джамия, ами целият закон за вероизповеданията в текущият му вид са безумно престъпление срещу България!

Гост#60 Nov 01, 2013, 04:56
"В момента ДПС са силни' kak moje neshto da e silno, kogato e nezakonno??? Tazi partia/grypichka e nezakonna, nikade po sveta nyama takava etnicheska partia i maichin ezik, izychavan v uchilishtata, razlichen ot osnovnia, koito v Bulgaria e bulgarski...Ili veche ne e;((((( Na nyakoi individi mnogo im se iska da e taka...Podpisahme petiziata, jelaem yspeh!!!
Nyzova#61 Nov 01, 2013, 07:10

Подписка за запазване на Куршум джамия като общинска собственост

Националната идея ни е дал Кан Кубрат.
А ние дадохме на Доган ефенди да раздели снопчето и да принажда пръчици ту тук, ту там.
Гост#62 Nov 01, 2013, 08:34
Срам за управляващите.Българи къде сте?
Цяло Карлово-на протест!Съхранете българското!
Гост#63 Nov 01, 2013, 14:23
Нямам нищо против вероизповеданието на хората,но историческият паметник трябва да си остане такъв.Не може и не трябва да се прехвърля , на тоя и оня .
Гост#64 Nov 01, 2013, 17:02

Успех!

Гост#65 Nov 01, 2013, 19:29
Не е нормално в центъра на града, в който е роден Левски, да има действаща джамия /втора за български град с население от 20 000 души/.
Гост#66 Nov 01, 2013, 20:29
Нека запазим града на Левски чист и неопетнен!
Гост#67 Nov 02, 2013, 06:50

Уважавам Вярата на всеки,но ЛЕВСКИ ще се обърне в гроба ако това стане ! Нека Куршум джамия си остане паметник !

Гост#68 Nov 02, 2013, 14:38
Това,което прави българският съд е безумие...!!
Карловец#69 Nov 02, 2013, 17:51
Карлово трябва да се гордее,че преди 2 години избра д-р Кабаиванов за Кмет на Общината.Защото ако не беше той всичко щеше да е в пълно затъмнение.Никой карловец или жител на общината нямаше да знае какво става с нашата собственост-собствеността на карловци!Къде е Пламен Славов-Председател на комисията по вероизповедания???!!!!Карловец,историк........Жалко!!!Много жалко!Господин Славов,Вашето място е до Кмета в защита на Карлово,а не в София-където за съжаление не се чува гласа Ви и позицията Ви, защото нямате такива!
Гост#70 Nov 02, 2013, 19:10
Тука няма място за коментар,всеки да си знае мястото, който иска джамия да си ходи в Турция и да се кланя.В християнска България приоритет трябва да са църквите.
Винаги съм била толерантна към различните вероизповедания, но през последните години тази наглост ме отвращава.
Този, който носи Бог в сърцето си не му е нужна нито голяма църква, нито висока джамия, за да бъде близо до него,достатъчно е само да следва божите закони.
Гост#71 Nov 02, 2013, 21:01
'Тука няма място за коментар,всеки да си знае мястото, който иска джамия да си ходи в Турция и да се кланя.В християнска България приоритет трябва да са църквите.
Винаги съм била толерантна към различните вероизповедания, но през последните години тази наглост ме отвращава.
Този, който носи Бог в сърцето си не му е нужна нито голяма църква, нито висока джамия, за да бъде близо до него,достатъчно е само да следва божите закони.'

Mnogo Tochno kazano, bravo!
Гост#72 Nov 02, 2013, 22:07
Не съм съгласен общинска и държавна собственост да се прехвърлят на името на която и да е религиозна институция, без значение дали ще е християнска, мюсюлманска, или друга. Общинската и държавна собственост означава собственост на всички български граждани, без оглед на тяхното вероизповедание, а паметниците на културата би следвало да бъдат именно такава собственост!
Гост#73 Nov 03, 2013, 00:52
Nali religiata beshe hrana za dyshata, za dyha! Kakvi sa tezi nereligiozni jelania i ambizii ot tezi religiozni slyjiteli da pritejavat veshti, zemya, imoti, pari, etc. Ta te sa sreshty BOG...kak nie mojem da vyarvame na tezi self-appointed religiozni bossove, kogato te sa dvylichni...Ne si prodavaite dyshata na satanata, sprete s tezi dyavolski jelanie za bogatstva, imoti, etc. Davate i mnogo, mnogo losh primer na ostanalite..
Гост#74 Nov 03, 2013, 04:39

Това е български музеен паметник, когато върнат Св. София в Цариград на християните, Българската болница там на тамошната българска община, Църквите в Лозенград и в другите селища в Одринска Тракия, Българската гимназия в Одрин и пр. и пр.
Настоящия съдебен акт може да взриви юридическата практика и да отприщи такъв порой от недоволство, който да срине цялата компрометирана съдебна система и да засегне сериозно държавата.

Гост#75 Nov 03, 2013, 07:38
D-r Kabaivanov ne otstapvaite. Karlovo e s Vas! Sazaliavam 4e ne sam v Balgaria. Obi4am moiat roden grad Karlovo, obi4am karlovtsi - prekrasni hora!
Poznata ot Pariz