Peticiq.com

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ПРАВИЛАТА НА МЗ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА НА СПЕШНИТЕ МЕДИЦИ В УСЛОВИЯ НА ПАНДЕМИЯ

Петицията се спира след среща с зам. Министър на здравеопазването Петров

Гост#1 Jul 29, 2021, 18:21
Не съм съгласен с такива тарифи не сме таксиметрови шофьори, искам справедливо заплащане и справедлива заплата
Гост#2 Jul 29, 2021, 18:28

Не съм съгласна петицията да се спира.Не съм съгласна да се плаща на,, парче,,. Това не е справедливо. Искат да ни противопоставят един срещу друг.

Гост#3 Jul 29, 2021, 18:31

Истината е, че те пробват да се пазарят с нас.Усетиха, че няма да се примирим с унизителните им трохи, които ни подхвърлят. Медицината не е капалъ чарши и пациентите не са стока. 

Потърпевшите #4 Jul 31, 2021, 18:31

11 стотинки на минута

Работещите в болниците, дкц и джипита продължават да получават бонуси за работа в епидемична обстановка, на КАЛПАК, съответно 600лв на лекар, 300лева на сестра и 120 на санитар, получили са за месец юни, 

Работещите в  спешните центрове не работят ли в епидемична обстановка, защо при тях се поставят други условия,не са ли изложени на по голям риск от гореизброените. 

Потърпевшите #5 Jul 31, 2021, 18:38

До министър 11 стотинки на минута

Работещите в болниците, дкц и джипита продължават да получават бонуси за работа в епидемична обстановка, на КАЛПАК, съответно 600лв на лекар, 300лева на сестра и 120 на санитар, 

Тези средства са им изплатени за месец юни, 

Защо за работещите в спешна помощ, се поставят такива условия, те не работят ли в епидемична обстановка? !!!

Потърпевшите #6 Jul 31, 2021, 18:47

Работещите в болниците, дкц и джипита в цялата страна продължават да получават бонуси за работа в епидемична обстановка, на КАЛПАК, съответно по 600лв на лекар, 300лева на сестра и 120 на санитар, 

Тези средства са им изплатени за месец юни, 

На абсолютно всички, без допълнителни условия и изисквания за работа с ДОКАЗАН ковид19! 

Защо за работещите в спешните центрове се поставят такива условия.

Всички ли болни доказахте, на всички ли направихе тестове?!!!

Потърпевшите #7 Jul 31, 2021, 18:50

Искаме достойно заплащане! !!

Потърпевшите #8 Jul 31, 2021, 19:49

11 стотинки на минута

12×5,49=30 години безумия в здравеопазването!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.