Peticiq.com

Декларация до Народно събрание срещу законопроекти за ограничаване свободата на вярата и словото

Петиция: Общ законопроект за изменение и допълнение на Закона за вероизповеданията

Гост#1 Oct 04, 2018, 08:00
Аз също ще се моля Бог да се намеси във взимането на решения в нашата страна.
Дано тази петиция даде добър плод.
Гост#2 Nov 07, 2018, 07:01

Юда Искарьодки да бъде смъмрян в името на Исус Христос Амин и Амин.

Petros-Kamen Kanev#3 Nov 09, 2018, 13:47

Тая петиция е само от протестанските демонации !?

Гост#4 Nov 09, 2018, 15:50

Всички братя и сестри,който познават поне малко Библията предполагам ,че знаят какво означава това?

В Новия Завет има много предсказания за края на времето и това е една малка част от всичко ,което е предсказано,че ще се случи.

Гост#5 Nov 10, 2018, 23:13
Църквата нее обичай нито бит.Няма по страшно от това да живееш в безбожна даржава. Защо трябва да ми бъде отнета възможността предоставена от моя Бог да бъде променен моя живот от зло кам добро -един нов живот,коренно различен от света в който живея потанал в кал и мръсотия.Не вярвам на човека а вярвам и уповавам само на живия Бог.
Гост#6 Nov 12, 2018, 09:01
Член 13 от Конституцията на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,,ТРАДИЦИОННО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВИЕТО"!(ПО ПАМЕТ")!
Не, защото аз лично видях, че е подкрепена и от вярващи, които са православни#7 Nov 15, 2018, 06:33

Re:

This comment has been removed by the person who wrote it.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.