За въвеждане на забраната за тютюнопушене през 2012
Свържете се с автора на петицията
Re:
da uvili4at cenite na cigarite na nivo cenite na germania! minimum 1/3 ot pu6a4ite nqma da si kupqt pove4e :)!
А когато пушачите са против забраната за тютюнопушенето в заведенията, ние отговаряме - "Имаме право да не ни тровите!"
Правата на всеки се разпростират до границата, в която започва да се вреди на другите!
А много интересно къде сте сега непушачите , заведението ми преди нямаше места ,сега работи на 30% . Най-вероятно септември (защото все още може поне навън да се пуши) ще го затворя и аз и персонала ми ще увиснем на държавата за помощти за безработни , да не говорим че и данъка който сега го взимат от мен няма да го има.
Да , нека да си остане забраната,но на обществени закрити места,както и на детски площадки и паркове .Виж за заведенията там може да се реши проблема като се приеме наредба специално за тях, като самите заведения да няма зали за пушачи и непушачи,а да бъдат регламентирани като цяло.Имам предвид заведения само за пушачи,и непушачи, тогава ще се види реалната статистика от посещаемоста на тези заведения,все пак заведенията са частни,и всеки си определя как да работи.
Против тютюнопушенето
| This discussion has been closed. |