Да уволним ОмбудСрамНяма Мая Манолова!
Бравоооо!
Дано ги съберем и най-после да докажем, че не сме мърша, а народ! Че не сме заспали, че не петстотингодишното робство, не чичо Иван или чичо Джон, а само ние можем и трябва да променим съдбата си към по-добро!
Относно скоростта на събиране на подписите и срока за постигане на желаните 200 000 предлагам да се продължи с паралелна подписка и в реални условия пред кметствата на всеки град/населено място. Създайте Инициативен комитет с представители по градове/населени места и координирайте. Подписка /петиция/ във виртуалното пространство + реална подписка на терен ще имат по-голям шанс за успех и за съкращаване срока на събираемост на подписите.
И още мога да ви пиша,но толкова много ми е в мисълта,че половината го забравям докато пиша останалото,а и полза от напразно писане няма,тя е ясна кога я има,когато се предприемат ясни точни отсечени дествия без компромис за никого и нищо,от хора с железен и прям характер.
СТрахотно!!!
тъй като в Закона и по-точно в посочения от Вас член няма текст за отзоваване чрез Петиция, моля, помислета за тази точка, която визира морални причини. Мисля, че тук можем да направим нещо. Имам пед вид Костинброд, тъй като там се доказа, че няма нарушение, а също така Законопроект внесен от Мая Манолова в 40-тото Народно събрание, чрез който даде възможност при ипотека и 3 неплатени вноски, без да има съдебен процес Банките директно да дават длъжниците на ЧСИ. Това го няма никъде по света. И в двата случая тя не е действала в интерес на хората. Сигурна съм, че има и още такива случаи, за които аз не зная. Помислете върху това.
Поздрави!
Е хайде да си пожелаем да е по - скоро от 80 дни... Тоя народ вече свикна много да търпи.. Та 800 дни, та 80... Няма ! Още от другия месец да са 400 000 !..