Да уволним ОмбудСрамНяма Мая Манолова!

Според Проекто Закона за Омбудсмана, чл. 11, т.7 той може да бъде уволнен по искане на 200000 пълнолетни граждани! Оказа се, че не е приет. 
Има втора Петиция, която също има за цел да събере 200000 подписа. Когато сме готови да им предложим да обединим двете петиции и да внесем чрез депутат 400000 подписа на хора, които ИСКАТ УВОЛЕНИЕТО на Мая Манолова. 
ДА ВИДИМ КАКВО ПАРЛАМЕНТА ЩЕ РЕШИ; добра ли е Манолова за тази позиция, или не е! 

Ето един разговор за едно от най-големите прегрешения на Мая Манолова: 

Вени Гюрова: Няколко души във ФБ упрекват Мая Манолова, че е вносител и защитник за въвеждането на заповедно производство в ГПК.
 
Boriana Georgieva: Да, така е, тя го е внесла! Това говори какви лобита се вихрят в парламента, говори също и за т.н. българска съдебна система, която застана именно на страната на банкерите!
Развързва напълно ръцете на банкерите, приравнявайки ги към общински, държавни власти и институции. Пенчев реагира на тези недомислици, но парламентът защити банкерите, измамениге граждани са безброй - някои спечелиха съдебни дела, но около 30% от тях. Даже КС скрепи тази идиотщина, разбира се.
Чрез този член практически кредитополучателите/ потребителите се оказва, че не са равнопоставени с банките, с които са ключили договори. При всяка промяна на договора БАНКИТЕ са били длъжни да уведомяват писмено клиентите, а не да ги наказват с лихви и отнемане на жилища... .
Той чл. 417 дава права на банките без да докажат претендираните вземания да пристъпят към Заповедно производство и изпълнителен лист. Без длъжника дори да бъде уведомен, или да участва като равноправна страна в съдебното производство. В нито една правова държава не съществува такъв правен аналог.
 
Олег Цветков Елементарно е. този чл. 417 направи банките всесилни и дори над държавата. Позволява им да извадят изпълнителен лист само на базата на собствена информация....

Граждани, на работа! ДА съберем подписите!

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Лиляна Димитрова. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook