Да уволним ОмбудСрамНяма Мая Манолова!

Според Проекто Закона за Омбудсмана, чл. 11, т.7 той може да бъде уволнен по искане на 200000 пълнолетни граждани! Оказа се, че не е приет. 
Има втора Петиция, която също има за цел да събере 200000 подписа. Когато сме готови да им предложим да обединим двете петиции и да внесем чрез депутат 400000 подписа на хора, които ИСКАТ УВОЛЕНИЕТО на Мая Манолова. 
ДА ВИДИМ КАКВО ПАРЛАМЕНТА ЩЕ РЕШИ; добра ли е Манолова за тази позиция, или не е! 

Ето един разговор за едно от най-големите прегрешения на Мая Манолова: 

Вени Гюрова: Няколко души във ФБ упрекват Мая Манолова, че е вносител и защитник за въвеждането на заповедно производство в ГПК.
 
Boriana Georgieva: Да, така е, тя го е внесла! Това говори какви лобита се вихрят в парламента, говори също и за т.н. българска съдебна система, която застана именно на страната на банкерите!
Развързва напълно ръцете на банкерите, приравнявайки ги към общински, държавни власти и институции. Пенчев реагира на тези недомислици, но парламентът защити банкерите, измамениге граждани са безброй - някои спечелиха съдебни дела, но около 30% от тях. Даже КС скрепи тази идиотщина, разбира се.
Чрез този член практически кредитополучателите/ потребителите се оказва, че не са равнопоставени с банките, с които са ключили договори. При всяка промяна на договора БАНКИТЕ са били длъжни да уведомяват писмено клиентите, а не да ги наказват с лихви и отнемане на жилища... .
Той чл. 417 дава права на банките без да докажат претендираните вземания да пристъпят към Заповедно производство и изпълнителен лист. Без длъжника дори да бъде уведомен, или да участва като равноправна страна в съдебното производство. В нито една правова държава не съществува такъв правен аналог.
 
Олег Цветков Елементарно е. този чл. 417 направи банките всесилни и дори над държавата. Позволява им да извадят изпълнителен лист само на базата на собствена информация....

Граждани, на работа! ДА съберем подписите!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Лиляна Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook