Peticiq.com

Изберете и прославяйте Българското

Свържете се с автора на петицията

Гост#1 Sep 01, 2016, 15:58
Защото българската история трябва да се знае и помни такава, каквато е, а не каквато я изопачават унищожителите на българщината. Защото малките българчета трябва да се гордеят, че Родината им е България , а не Европа.
Гост#2 Sep 01, 2016, 16:27
Бъди горд българин!
Гост#3 Sep 01, 2016, 17:55
Подписах, защото искам децата на България да знаят истинската история - и нещата, с които да се гордеят и другите, които са нелицеприятни, но трябва да се помнят, за да не се повтарят. И е по-лесно да има подходящ учебник, вместо в къщи аматьорски да се мъчим да коригираме пораженията от училищното образование.
Гост#4 Sep 01, 2016, 18:13
Успех желая, да подкрепяме и да избираме само най-доброто за българския народ.
Гост#5 Sep 01, 2016, 20:29
Нека направим поне малко за България...
Гост#6 Sep 01, 2016, 20:34
Какво има да се коментира.Децата трябва да знаят кой е Дядо Вазов и кои и какво са сторили опълченците,стихотворението задължително в учебниците,другарката пръмова вън от МОН.
Гост#7 Sep 02, 2016, 05:10
Учебникът по Родинознание ни обедини и това ми дава надежда, че българския дух е жив. Прекрасно е га гледам деца които се снимат с него и го прегръщат.. Деча чакат и четат Българска история.. Какво по-хубаво от това?!!
Гост#8 Sep 02, 2016, 06:42
Изберете и прославяйте Българското
Гост#9 Sep 02, 2016, 14:19
Подписах, защото преди ден или два прочетох за въпросния учебник и макар че, с предишни свои изяви г-н Костадинов не винаги да е предизвиквал моето одобрение, този път заслужи пълната ми подкрепа! Отдавна съм отвратен от безродното поведение на чиновниците в Министерството на Просветата(за мен си остава Просвета!)! Така че, ако с този учебник поне малко се запази българското у нашите деца, то аз съм за!!!
Гост#10 Sep 02, 2016, 14:48
Подписах тази петиция, за да се знае историческата истина. Грях към децата и бъдещето е, ако се преиначава миналото.
Гост#11 Sep 04, 2016, 10:52
Българските деца трябва да знаят и ценят своите творци,своята история!Творчеството на Вазов е част от българската история и литература.
Гост#12 Sep 09, 2016, 05:14
Защото обичам БЪЛГАРИЯ и нейната история!
Гост#13 Sep 09, 2016, 07:22

След написаното и подписаното....какво още да коментирам, освен че е в разрез с директивите спускани им отгоре....но да го има черно на бяло поне......(за Народния съд) ..... .!

Владимир Бояджиев#14 Sep 09, 2016, 22:55

Призовавам всички настоящи и бъдещи родители, на ученици в курса 1 - 4 клас, а и всеки чувстващ се българин, да изискват от училищата децата им да учат по учебника по Родинознание, въпреки че не е одобрен от МОН и няма да бъде. Призовавам към гражданско неподчинение и отказ от влизане в час по история, докато не се приеме ползването на учебника по Родинознание. Сега е времето да бъдем българи! Няма кой да защити българщината, ако не е всеки измежду нас. Ако всеки прояви доблест и покаже уважение към предците ни, ще заслужим донякъде саможертвите им. Ако ли не, значи заслужаваме да сме безродни твари и децата ни да не са горди с произхода си. Призовавам всеки да намери малко сила в себе си за този протест и да не казва "От мен нищо не зависи". Точно от нас зависи и можем да спрем отродяването на поколението идващо след нас. Това не е нещо на което не можем да се противопоставим. Ако сме единни в искането и неподчинението си, ще запазим достойнството си. Ако за пореден път преклоним главица - заслужаваме съдбата си, да живеем в нищета, да бъдем тъпкани, да останем дърво без корен и да изчезнем в небитието. МОЛЯ ВИ! СЪБЕРЕТЕ СЕ, РЕШЕТЕ СЕ, НАПРАВЕТЕ ГО! НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ И СИЛИ! НЕ СТРУВА ПАРИ, НЕ СА НУЖНИ ГОЛЕМИ УСИЛИЯ. ТРЯБВА ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ СЕТИМ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!

Гост#15 Sep 10, 2016, 06:26
Подписах петицията,защото смятам,че ние,интелектуалците,трябва да се обединим в национално движение"Златен век".Трябва да кажем истината за българската история,образование и култура и да се борим за отвоюване на България от колониалните й зависимости.Поздравявам автора!
Гост#16 Sep 10, 2016, 16:36

''Призовавам всички настоящи и бъдещи родители, на ученици в курса 1 - 4 клас, а и всеки чувстващ се българин, да изискват от училищата децата им да учат по учебника по Родинознание, въпреки че не е одобрен от МОН и няма да бъде.''

Невроятно и не може да бъде:((( Значи сегашното правителство вече открито си проявява антибългарската същност и политика..Службаши на чужди интереси ВЪН И колкото по-скоро толкова по-добре. Позор

Гост#17 Sep 11, 2016, 13:18
Време е да се спре подмяната на Българската история,но с американските слуги това няма как да се случи.
Гост#18 Sep 23, 2016, 09:48
Все по-често ставаме свидетели на опитите за заличаване на българщината и националното ни самосъзнание и принадлежност. Най-престъпно в това отношение е промиването на мозъци и подмяната в учебниците по история и изобщо в училищата, защото те боравят с все още крехките, неосъзнати и податливи на внушения детски главици. Както казва М.Карбовски:"Някой редактира историята. И оттам настоящето." Няма как да се съглася и примиря с всичко това и по тази причина подкрепям тази петиция. Колкото и да се опитват да заличат, и подменят историята ни, детето ми ще я знае, ще знае кой е и откъде е и какво се е случвало на дедите му. Аз ще се погрижа за това!
Helena_helios#19 Sep 23, 2016, 20:14

Защото искам българските деца да бъдат възпитани в дух на независимост и в непреклонна вяра и любов към вековните устои на българския народ!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.