Искам да гласувам! Срещу недопустимите изменения на Изборния кодекс
Свържете се с автора на петицията
Всички българи заедно срещу октопода на властта!
Време е безкрайното търпение на българина да се превърне в безкрайно чувство за дълг към собствените му права и свободи! Нека веднъж ги упражним за нещо, за което сме единодушни, че ще промени живота ни към по-добро!
Zashtoto imam pravo na izbor!
Живялите в чужбина имаме по-широк мироглед и смятам, по ясна преценка за това как може да бъдат нещата.
Еми... само това ми остана. Като няма да мога да гласувам...
Защото имам право на глас и все още си плащам за български паспорт
От права не се отказва, иначе се губят.
Скандално е да се въвежда задължително гласуване и по същото време да ограничи възможността на хората да осъществят това натрапено им задължение. Ако идеята е да се пестят пари, то можеше да се намери друг начин за реализиране на това изискване. В САЩ например се гласува по пощата. Защо не го предложат като временна алтернатива? Не смятам, че е реално въвеждането на електронно гласуване тази година. Изключително арогантно и късогледо отношение от политиците ни. Другари, така не се гради държава!
Защото съм българка и България ще бъде винаги в сърцето ми, където и да съм!
Ограничението и невъзможността да осъществя това мое право ме обижда. Може и да живея извън България,-поради ред причини , но това не ме прави по малко Българка, от тези в България. Надявам се да се върна. Измененията, които се правят сега не мисля, че са за доброто на народа. И би трябвало управляващите да се замислят, не е ли крайно време да започнат да работят за избирателите си и за интересите на България. Стига са преливали от пусто в празно и мислели само за джоба си.
Тези политици карат млади ,пенсионери,майки с деца да се чувстват имигранти в собствената си страна,какво остава за тези ,които живеят в чужбина...
Възмутена съм че ме лишават от право на глас. Явно управляващите искат да "претопят"България ...
| This discussion has been closed. |