За незабавната оставка на Министър Петър Москов
Протест на 25.07.2016 понеделник от 12 часа на пл Света Неделя 5 пред Министерство на зравеопазването
Гост#2 Jul 22, 2016, 03:57
Защо от 12 часа? А не от 16? Не всеки может да излезе от работа. Аз искам да дойда,но не мога да излчз . И нчма да СЬМ единствената с този проблем
Гост#3 Jul 22, 2016, 05:32
Благодаря за поканата, от Русе съм и не мога да присъствам, но поддържам протеста!
Гост#4 Jul 22, 2016, 05:47
Марианче, нямам временно фейсбук, къде да се поддпиша? Нещо не виждам. А на протеста ще дойда
Гост#5 Jul 22, 2016, 13:55
Този и всички други ще си отидат ,ако ГЕРБ не спечелят изборите за президент. Е,няма гаранция , но все пак
Гост#6 Jul 23, 2016, 11:11
Re:
За жалост в средата на лятото няма подходящо време за протест. Писали сме го на обяд за да могат да дойдат хората през обедната си почивка. Ако човек не може да излезе тогава надали ще го пуснат и от 16 часа, а пред празни сгради протест е безмислен. Все пак темата засяга всеки и се надяваме и работодателите да проявят разбиране към желаещите да присъстват
Гост#7 Jul 23, 2016, 11:12
Re:
Не виждам име, но очевидно се познаваме :) Петицията вече е подписана щом това съобщение е дошло. На протеста ще се видим :) Поздрави
Гост#8 Jul 23, 2016, 11:14
Re:
Ако имате желание организирайте поне флашмоб в Русе. Дори няколко човека с плакат ще са от полза по същото време със софийския протест. Така ще направят и в Ямбол и във Варна
Госпожо Христова,с всички сили съм против това жестоко недоумение т. н.министър Още в началото на тази петиция се подписах и присъединиха. За съжаление не съм в родината си и не мога да присъствам на митинга.Искрено съжалявами и пожелавам успех!Сърдечни поздрави!