За незабавната оставка на Министър Петър Москов
Свържете се с автора на петицията
политиката на д-р Москов в областта на здравеопазването
За година и половина от престоя на д-р Москов като министър на здравеопазването, той доказа, че не притежава никакъв управленски опит. Неговите неадекватни и погрешни управленски решения, предизвикаха още по-голям хаос и в без това сбърканата здравноосигурителна система, нещо повече създаде условия за противопоставяне на лекарското съсловие един срещу друг. Предизвика неравнопоставеност на пациентите и доведе до ниския рейтинг МЗ и доверието към лекарския съюз. Съмненията и за корупционни практики изискват неговата незабавна оставка и намесата на прокуратурата, ако има такава.
Re: Re:
Това трябваше да е сърчице:) Хареса ми Вашият коментар! Не съм лекар, но се чувствам лично засегната.
подкрепям петицията.
Категорично съм против прокарваната идея за наложителните пръстови отпечатъци при ползването на здравни услуги! - Това е брънка от масонския план за господство и власт над масите! - Пациентите НЕ СА престъпници!
нека тази "привилегия" да я ползват само криминалните типове като Москов и бандата му от герб-сик!
| This discussion has been closed. |
Не нужно да се пише то просто се вижда работа на този който направи хората да умират много бързо и лесно,този който много отдавна трябваше да е в някоя психиатрия ......
А още по зле че господин Б.Борис и обкръжението го подържат но докога ?
Може би много скоро и самия народ сте изригне като вулкан и сте помете всичко след себе си......
За което сте бъдат оправдани !