Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
АЗ СЪМ ПАЛАТКА НА ПЛАЖА!
Аз съм риболовец правя го заради страста към хобито и любовта ми към природата.Правя го за удоволствие, за да мога да прекарвам време сред природата. Това е моят начин на живот. Товаря лодката, палатката, въдиците и в петък отивам на някое затънтено местенце до неделя, навсякъде където съм ходил съм си почиствал боклука както и изхвърления боклук от незаконните сметища покрай водоемите , мога да предоставя редица клипове и снимков материял как с групата която ходим заедно почистваме големи ивици от брега ,а с точка от този проектозакон вие ме казвате, че няма да мога да си разпъна палатката в дивата гора или краѝ дивата вода, където аз си искал. Искам да ви уверя, че такива като мен са десетки и може би стотици хиляди и ваши избиратели. Намерението ви може би е добро, за да защитите интереса на някоѝ плажен концесионер, но това нас не ни интересува. Не ни отнемайте любовта към природата.
Възмутен съм... Ще ходя където си искам и няма да позволя някой си малоумник да ме ограничава.
защото намирам, че този начин на почивка е единственият, който позволява да си близо до природата.
имам някои забележки към текста, но като цяло споделям написаното.
Защото не е демократично да има подобни забрани.Нарушават се човешките права и свободи на българина с подобни законопроекти.
Първо да видят гетата с тяхните незаконни палатки от всякакви материали и сметищата на метри от тях и тогава да помислят над този измислен проектозакон!!!
+1 СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
| This discussion has been closed. |