Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Re:
Ако се наложи и със сопата ще браним това ваше право.Това тяхното вече е безобразие,а това безобразие трябва да спре.Лично аз ако трябва ще дойда при Ваз,ще си разпъна палатката и ще чакам някой от онези изедници да дойдат да ме глобят.Аз съм против всякакъв вид неправда в нашата родина.Боря се и винаги ще се боря против моралната несправедливост.Моралната,а не законната,защото често се случва законната справедливост да е неморална.
Re: Присъединете се към мрежата за РЕФЕРЕНДУМИ - АНТИПОЛИТИК
Присъединете се към мрежата за РЕФЕРЕНДУМИ - АНТИПОЛИТИК
Този въпрос е идеален за референдум.
Потърсете във фейсбук АНТИПОЛИТИК
https://www.facebook.com/antipolitik123
Използвам я предимно заради комарите и мухите.
Немислимо е да ни ограничават правото на Живот всред Природата!
Няма как да стане!
Тези поправки са пълна подигравка с народа.Безобразие! България не е и скоро няма да стане като западните страни където всеки почти може да си плати да спи в хотел или платен къмпинг,а и има много места определени за къмпинги.У нас няма такива места. Хората са бедни. Ако тези поправки някой се опита да ги контролира и налага глоби /от местните власти/ще започнат едни масови разправии,скандали и сбивания.Представям си лагерите на рибарите по язовирите и Дунава как ще ги глобяват и махат...Ще накарат всички да спят по колите и навън под ударите на комарите/може да забранят и ползването на накомарници скоро/.Това е удар срещу последното което остана на нас българите -да се наслаждаваме на природата далеч от гадната цивилизация. Така се блокират и научните проучвания,и опазването на частните имоти ,и планинския туризъм и риболовните излети за по няколко дни.Мисля че заедно хората ще се вдигнат и ще премахнат тези поправки-и за Черноморието и за вътрешността.
Re:
То дали си беден или богат няма никакво значение.Аз мога да си позволя да отседна в хотел,но неискам и да стъпя в хотел,защото обичам да съм сред природата,а не в лъскавите бетонени здания,които ме подтискат.И когато ходя за риба с нощуване даже и палатка не разшъвам.Паля си огъня,постилям си едно одеало и си спя под открито небе и звездите.Никой неможе да ми забрани това.
Re: Re:
#244: Александър Димитров - Re:
Да,разбира се,съгласен съм че и сред по-заможните хора има много които предпочитат спокойствието на дивата природа.Просто право на избор което би ни се отнело с този Закон...
| This discussion has been closed. |