Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
За да запазя правото си като Българин да бъда свободна част от нашата природа
Тази "петиция" погазва демокрацията и свободата тя защитава и обслужва собственици на хотели и къмпинги / ЛОБИСТКА/ .
На майка ви путката политическа и продажна ! Заради вас мърши имигрирах !!
Поради безобразното отношение от страна на нашите министри по туризма относно нашето прави на свободно релаксиране чрез кампинг... това е нелепо според мен и всички подписали тази петиция която трябва да бъде премахната
Мисля, че тази забрана нарушава свободите на гражданите, данъкоплатците с чиито пари е платено битието на взимащите тези решения. Освен това липсва инфраструктура за да бъде балансирано едно такова решение, къде са къмпингите??? Забраната създава условия за субективно прилагане и тормоз над почиващите, и е съвсем прозрачно лобистка в полза на бизнес, който доказано руши природата на нашето крайбрежие. Впрочем бреговата ивица с плажовете е държавна собственост, та общините, по-леко на завоя!
Никой няма право да ми казва как ще прекарвам почивката си. Обичам да спя на палатка на плажа, да слушам вълните. Да чета книгата си на залеза и да правя сутрин ароматно кафе на газов котлон точно по изгрев. Не искам да пълня хотелите на тези, които гласуват това безумие, нито на техните близки, нито искам да се бутам в уж лъскавите ни бетонни градини с безкрайно пияни и повръщаши чужденци. Не искам снобария, не искам позьорщина, не искам комерс - искам сред природата!
Крайно време е да изринем боклука,който се представя за елит .
| This discussion has been closed. |