Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Защото съм един от многото българи, обичащи и милеещи за природата. Защото не искам повече да търпим група марионетки, защитаващи и зависими от корпоративни интереси да решават бъдещето на децата ни! Защото природата ни се задъхва не от нас, а от огромните количества бетон, асфалт и безумия, сътворени на всяко атрактивно място край морето с послушно вдигнатата ръчица на същите тези марионетки. Защото не тези, а ние сме тези, които почистване след нас не само нашите отпадъци, но и тези, оставени от такива като тях. Защото за тях планината е само асфалтовия път през някой от проходите или пет - звезден хотел...
И имам един въпрос към "милите ни законотворци" - като отида с преспиване за риба на Жребчево къде трябва да си опъна палатката? Да зарежа въдиците край брега и да си потърся хотел в Гурково ли?
Защото съм открито и твърдо против тази забрана. По този начин се облагодетелстват единствено шепа физически или юридически лица, а народа остава с отрязани криле. Природата е нещото, което ни дава криле, което държи сърцата и любовта на сънародниците ми в плен ! Трябва да и се наслаждаваме . Тя е единствения начин да се откъснем, дори за малко, от напрегнатото ежедневие!
Пунктуация
Петиция трябва да има, но не мисля, че ще бъде приета насериозно с всичките пунктуационни грешки...
|
''Защото съм открито и твърдо против тази забрана. По този начин се облагодетелстват единствено шепа физически или юридически лица, а народа остава с отрязани криле. Природата е нещото, което ни дава криле, което държи сърцата и любовта на сънародниците ми в плен ! Трябва да и се наслаждаваме . Тя е единствения начин да се откъснем, дори за малко, от напрегнатото ежедневие!'' Съгласни и защо не глобяват и наказват тези, които разбиха Българските планини, красивтот Черноморие, чудесните езера? По морето, не можеш се размина от недостроени зандани, разхвърляни боклуци, мотики, счупени сечива:( И какво? Разбира се...НИЩО..Позор за правителството, което играе по свирката на монополите и едрите престъпни елементи, мутри и пр, но нехае за Народа и Родината си:( Как БОГ може да е създал подобни изчадия??? |
Законът за къмпингуването
Защото законът не е изпипан. Като планинар, аз понякога бивакувам за кратко по диви планински места. След истинския планинар не остава и късче хартия да замърсява природата. Има диви плажове, на които също може да се остава за малко - това е част от свободата. Законът трябва да остави тази възможност на обикновения човек. Друг е въпросът, че някои идват с колите си, с уредбите, с караваните, с цялата си простотия и действително правят кочина. Законът трябва да прецизира нещата и да направи разлика.
| This discussion has been closed. |