Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК
Свържете се с автора на петицията
''Защото и Аз бих постъпил по същия начин-като Динко!'' Аз също:)
Nujni sa pove4e kato Dinko
с близане на задници, целуване на задници, дори и маскирани като някакъв си Български хелзински комитет
заплатаджиии, авантаджиии, селяни избягали от село, защото ги мързи да работят сега се загрижили се за правата на едни престъпници и то не по мое решение престъпници, а от конституцията Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й
противоречат. Чл. 2. (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
Та мили ми хелзински идиоти я прочетете конституцията и на село да си я четете докато пасете козичките.Всеки българин трябва да постъпи така.Заставам и подкрепям деиствията на Динко.
Щом властите широко си затварят очите за всички престъпници,които преминават границите ни буквално и преносно,трябва да се гордеем и подкрепяме хората,които го правят.Какъв е тоя широко разграден двор ЕС?Всякаква паплач може не само свободно да вилнее тук,да нарушава законите ни,да се държи неуважително с нас,ами и да има претенции да им подсигурим висок стандарт на живот и да се съобразяваме безусловно с техните дивашки традиции?!500год.сме били под робство,сега искат от отново доброволно да го приемем и да седим с изути гащи на колене.Папата може да им мие и целува краката,ние НЕ!Всеки нашественик преминал границата на суверенната ни държава трябва да бъде засилен с шут назад откъдето е дошъл.Всички страни с изключение на малоумният ЕС си пазят границите и стрелят на месо.И така трябва да бъде!Не след дъжд качулка да правим показни акции и да търсим терористи,които доброволно сме пуснали.
Дошло е време за дела, думите свършиха!
Trqbva da ima NAGRADA za DinkoValev!
Vseki edin balgarski grajdanin bi za6titil Rodinata si!
A tezi koito ne sa balgari 6te q prodada!
| This discussion has been closed. |