Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК
Свържете се с автора на петицията
Сгласна съм на 100 % с дествията на Динко,защото е бил сам и е проявил смелост ,при незаконно преминаващи мигранти границата ни ! А тя би трябвало да се охранява от оторизирани за това органи, но след като е намало такива и допуснато бездействие от дяхна страна ,защо един съвестен гражданин, трябва да бъде порицан за действията си ,вместо похвален за смелостта си !Отдавна не слушаме бъртвежите на платени клакьори - журналисти и политици ,както и на адвокати,които не знаят какво е доблест и чест да защитаваш страната и народа си !В Р България има вече ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !Неговото мнение трябва да се чуе !
Вече трета година строим ограда на границата ни - за милиони -,а другите страни с построиха такива ограда по границите за месеци ! Срам и позор за Българската държава !
Браво ,пич! Истинските българи са с теб.
Смърт за АНТИ-Български Хелзински Комитет !!!
Ясно го пише в Конституцията
Конституция на РБ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.
Да давам ли повече причини? Гнустни родоотстъпници са хората, които предават отечеството в замяна на някаква лъжлива толерантност.
За помияра Алгафари е ясно, той не е българин, а и сам си е признавал, че отива там, където са парите (във връзка с политическите му совалки). Другите отцепродавци обаче, трябва да си получат заслуженото.
Динко може да не е цвете, но той е изпълнявал дълга си, вменен директно от Конституцията на РБ, която стои над международните норми. А, когато някой пресича незаконно границата, той е нищо повече от престъпник. Тези, които насочват насам бежанците, да имат съвестта да им кажат да минават през КПП, защото нито ва границите ни има война, нито глад, нито природни бедствия, че да претендират за бежански статут.
ПОДКРЕПЯМ ДИНКО,ЗАЩОТО Е ЗАЩИТИЛ ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА,А И СЕБЕ СИ!БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ДОБЛЕСТНИ МЪЖЕ!
подписах тази петиция,защото съм БЪЛГАРКА
Защото съм българин. И защото уважавам мъжката постъпка на Динко
| This discussion has been closed. |