Петиция в защита на Динко Вълев от нападките на БХК
Свържете се с автора на петицията
Защото така наречения БХК е всичко друго, но не и Български. Крайно време е всички НПО, които се издържат от чужди правителства и работят в ущърб на Република България да бъдат забранени и закрити. Не може една организация, която се спонсорира от САЩ и Сорос, която издига за човек на годината кандидатурата на чужденец - убиец на български гражданин да се нарича "Български".
Blagodaria.
Re:
Ами да не сте пускали такъв дивеч в гората за да не се ходи на лов...
И аз съм ловджия и ако ми излезе група подобни индивиди ... само да реши да ме доближи някой и ще има убити това е самата истина.
Нямаме търпимост към талибани и подобни самоходни чаршафи!
До бхк и управляващата България шайка.
Както Ви е известно,ние сме стар не много покорен народ.Търпимостта на хората е изчерпана и "шайката го знае"
Представете си един бежански лагер като тези в германия и франция да създаде големи проблеми.По мои лични предположения полицията едва ли би се добрала до някой талибанин за да го задържи а ще си го линчуваме на мегдана(защо ли?) защото не мисля че някой от тези индивиди би получил наказание защото е онеправдан ?? що за глупости.Нахлуват в държавата ми нахлувт в земята ни, земя за която дядовците ми са оставили костите си по бойните полета началото на миналия век.И аз трябва да постилам черга и да приготвя хляб и сол на тези нагли арогантни и мизерни окупатори!
Не аз не искам подобна сган около мен и детето ми.За да не напусна аз държавата си предпочитем да направя всичко възможно да се противопоставя на окупацията на талибаните.
За мен всеки в чаршаф е зареден с бомби и ака момент за да извика "алах е велик" и да овековечи своята любов към брадатия месия.
(всички българи,а не български граждани)
Късмет приятелю,ще ти е нужен.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
Ако човек не се защити от нашествениците, няма да имат милост към него.
Трябвало е, според мнението на някои, да се остави да го ликвидират, защото "хората с права и свободи" са над закона, а местното население няма никакви права. Защото не го считат за хора.
Явно Динко Вълев саботира реформата по подмяна на населението.
Както казват, по-добре трима да ме съдят, отколкото четирима да ме носят.
Кое е повече? Три или четири?
| This discussion has been closed. |