ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ ЗА КУЧЕТА
Свържете се с автора на петицията
Те не са виновни за нищо за да постъпваме така с тях....Те ни обичат са ни верни...Не е редно да го гледаш и да го изхвърлиш като ти писне!!!Аз съм твърдо против изхвърляно им....От както се помня все от улицата прибирам кучета първото ми куче беле женска питбулка толкова ми бе благодарна и ме пажеше от всичко ....Сегашното ми куче овчарка от Квартал Левски болна от дилофилария ....Това е тя вече не е болна и не е 18 кила
нямам думи да изразя чисто човешкото си възмущение от подобни гадости !!!!никой няма право да се държи така с живо същеСтво !!!те ни имат огромно доверие, даряват ни с толкова обич, а ние как им се отплащаме!!!???който е причинил това в тези домове трябва да се изправи пред съд!!!
Да спрем източването на средства!
Изтече крайният срок по ЗЗЖ, вече е НЕДОПУСТИМО да има глутници по улиците! Видно е, че програмата "кастрирай и върни" е неефективна и само гълта средства. Приютите са препълнени, няма място за повече кучета, а грижите за приютените са непосилни за общините. Евтаназия на всички кучета ще реши проблема! Всяко прибрано в приюта и непотърсено животно трябва да бъде евтаназирано в рамките на 5 календарни дни. За няколко месеца ще изчезнат безпризорните кучета и ще се освободят места за новопоявилите се. Друго разумно решение няма! Масовата евтаназия ще премахне от улиците всички нежелани кучета и кучкарски организации, ще се редуцират до минимум жертвите на озверели глутници. Вече няколко правозащитни организации внесохме подобно искане в Парламента, подкрепете ни!
Zashtoto nikoi ne zaslujava takav jivot . A nai malko nai dobriq priqtel na chovek
| This discussion has been closed. |