Против драстичното увеличение на данъци и такси в Сливен
Свържете се с автора на петицията
Това, че общината е на минус не е по вина на гражданите. На кое отгоре ще плащаме по-високи данъци, живея в кв."Даме Груев" и междублоковите пространства и градинките са като след война, улиците няма да ги коментирам, че се изнервям при мисълта колко пари съм дал за ремонти по окачването и изправяне на джанти, за това ли да плащам и по-висок данък на МПС-то. Вече съжалявам, че гласувах за Стефан Радев!!!
Сливен е един от малкото български градове, който не беше така жестоко разбит и съсипан последните 25 год. Явно някой им е хвърлил мерника...:(( Само протести и неподчинение на паразитите, набутали се в управлението на прекрасен Сливен. Не случайно една английска поговорка казва - бедните сами, със собтвени ръце, създават богатите тунеядци:(
Та останаха ли фабрики , заводи къде да работят хорицата за да ги плащат ??????
АЛОО ГОСПОДИН КМЕТЕР РАДЕВВ ОБЩИНАТА Е ЗАБАТАЧЕНА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ТИ КОЛЕГИ КМЕТОВЕЕ А НЕ ПО МОЯ ВИНАА ЧЕ ДА СЪБИРАШ ПАРИИ ОТ МЕН МАФИОТИИИИ!!!!
Подкрепям изложеното в петицията, а кмета със своите заместници да се съредоточат върху събирането на недосбори, концесионни вноски и наеми. Има много за събиране.
- Спираме да плащаме тяхната мама
Re:
Увеличават ,защото тяхните имоти не са в Сливен.А така ще могат да си вземат уж правят нещо!
Каква ли ще е ползата от тази подписка на никои не му пука за ннас като направих ме подписка за експрес чайка някои да я е вземал под внимание
| This discussion has been closed. |