Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Убеден съм, че така трябва да се защитава държавната граница на суверенна държава от нелегални преминаващи. Макар, че са ги пропуснали доста навътре в територията ни. Според мен трябвало е още там, на браздата да бъдат арестувани и при съпротива - категорична употреба на оръжие.
нелегалната паплач.Защо не преминаха официално границата
при КПП да застанат с име инародност?!Каквото търсило
това намерило по късни доби гори тилилейски.
54 души на възраст 20 до 30 години и нито един с документи? ??Сега на запад ще започне колко не хуманитарни сме с човешки права, и други глупости. Но ТОВА ЗА МЕН СА ГРУПИ КОЙТО СЕ ВНЕДРЯВАТ В ЕВРОПА. ЗАЩО НЕ МИНАХА ГРАНИЦАТА РЕДОВНО? ?КАК ТАКА НИТО ЕДИН С ДОКУМЕНТИ? ??ЗАЩО ОКАЗВАТ СЪПРОТИВА? ???БРАВО НА ГРАНИЧАРИТЕ ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА БРАВО ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ЗА ПРИМЕР
Защото преди 44 години съм служил в Българската народна армия на границата и съм положил клетва да пазя Родината си. България.Спомням си номера на Калашника си 4008 и,да си призная,сега ми липсва. Изнуреното ми тяло настръхва,като си помисля за тези момчета и съсипаната ни армия. Възмутен съм от сегашната политика спрямо Армията ни,но съм и горд,че има такива момчета. Доста братя,българи!. Да се вземем в ръцете си и се турим в сърцата си и да изметем тази измет от Родината.
Ако ли пък не, моля раздавайте по една купичка мед и топли питки, да посрещаме всеки нарушител на границата ни. Така може и по комфортно да им е!
| This discussion has been closed. |