Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Вънка нека да е мир!
Ислямисти/джихадисти се роят безспир!
Всички се блъскат на път за Европата
в Брюксел се чува тропота.
Няма кой да хване сопата!
Скроили са ни вече капата
и чакат да резнат главата на Папата.
Безброй лениви евродепутати
дремуцат на тлъсти заплати.
И никой пръста си не мърда,
Мохамет във Ватикана се намърда.
Леля ви Меркел мърмори: "трябват ни милион арбайтьори!"
Нека има равенство, братство!
Амин на ващо абатство!
Утре всички ще се възнесете,
щом от "хуманизъм" се тресете!
В моя дом приемам само хора които са ми приятни. На непоканените не нарушавам никакви права. В моя дом аз определям правилата. Ако непоканен влезе имам право да защитя собствеността си.
България е моя дом.
Като са бежанци, ще се наредят на границата и ще искат убежище. Всяко друго влизане в дома ми е влизане с взлом и всеки влезнал е нарушител.
Всеки преминал границата не по установения ред е агресор, нападател на суверенна държава, независимо дали е въоръжен с джобно ножче или с клечка за зъби!
Заринати в бюрокрация - прехвърляне на топката. Всеки се крие зад другия.
ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ , изриване на цялата ИЗЛИШНА БЮРОКРАЦИЯ: 80 ДЕПУТАТА, ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ОТ парлачмент, общинари, президентство, министерски съвет и всякакви дирекцийки, фондчета и т.н са ИЗЛИШНИ - само преразпределят средства - КРАДЦИ, ТЪРТЕИ!
ДА ГИ ПРАТЯТ НА ГРАНИЦАТА , ДА ПРЕБИВАВАТ В МИГРАНТСКИ И НАШЕНСКИ КАТУНИ И ТОГАВА ДА ПРЪСКАТ "МИСЪЛ" ПО TV КАНАЛИТЕ!!!!
Не на глобализма и заличаването на всяка идентичност.
Защото не искам децата и внуците ми да живеят под милоста на исляма.Това нашествие няма да доведе до нищо добро.Хвала и чест на граничаря защитил родината ни .Българи земята на Левси и Ботев отново се превръща в робска земя."ХОРА ,БДЕТЕ" и"Героят е човек, който в решителен момент прави това, което трябва да се прави в интерес на човечеството".Не забравяйте тези безсмъртни думи на Юлиус Фучик.
ТИЯ "ЕВРОПЕЙЦИ" НЕ СА НАРЕД. ТОЛКОВА СА СЕ ОЯЛИ ЕВРОБЮРОКРАТИТЕ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ЗДРАВАТА СИ МИСЪЛ И РЕФЛЕКС. ЗАЩО И НИЕ ДА МРЕМ С ТЯХ! И БЕЗ ТОВА ОТ ЕВРОСЪЮЗА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ БЕДИ ОТКОЛКОТО ПОЛЗИ. А И В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ПРЪСТА НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ЗА НАС, САМО ПОДПОМАГАТ ВРАГОВЕТЕ НИ... ДА СИ ЗАТВОРИМ ГРАНИЦАТА, А ДА ДЕКЛАРИРАМЕ, ЧЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ ПРИВИДНО С ТЕХНИТЕ ГЛУПОСТИ. И БЕЗ ТОВА СЛЕД ИЗВИСТНО ВРЕМЕ ЩЕ ЗАПЕЯТ ДРУГА ПЕСЕН, ЩОМ УЛИЦИТЕ НА ПО-ГОЛЕМИТЕ ЕВРО ГРАДОВЕ СЕ ЗАДРЪСТЯТ ОТ КАТУНИ. СЛЕД КАТО СВАЛЯТ МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ МЕКОТЕЛИ КАТО НЕЯ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАШИТЕ ЛАКЕИ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СА ЗАГРОБИЛИ БЪЛГАРИЯ. НИЕ И БЕЗ ТОВА СЕ БРОИМ НА ПРЪСТИ.. ГЕРБ ОТДАВНА МИ ЗВУЧЕШЕ КАТО ГРОБ
ГЕРБ- ГРОБ; НАЦИОНАЛИСТИТЕ СА ХИЛАВИ И ПРОДАЖНИ; ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА СЕ ГЪНЕ.. МЛАДЕЖИТЕ СА ЗАВРЕЛИ НОС В ФЕЙСБОГ, МЕСИЯ НЯМА!
| This discussion has been closed. |