Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
#2197: СПРАВЕДЛИВ - Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
Готов съм да се обзаложа с всеки, който желае, че това го пише педераст. Възможно е да е от някоя фондация, но че е педераст това е сигурно. Сигурно е, че е и мързелив този педераст. За финансовото му състояние не знам, но е мързелив педераст. В противен случай не би чакал манафите да дойдат в България, а би си завлякъл разебания педалски задник в Азия, а там като се почне едно ебаньее, жена да е няма да издържи. Педалите са петата колона и трябва да се разстрелват, само така можем да спасим Майка България.
Браво на граничния полицай, все още има българи-родолюбци! Трябва да защитим България от ислямското нашествие, на което ЕС доброволно отваря врати! Вън България от ЕС, след като насила ни се натрапват псевдо-хуманизъм и заменени ценности! Не бежанци, а нашественици! Дано има повече българи като граничния полицай Хамбарлиев!
Re: Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
#2197: СПРАВЕДЛИВ - Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
Нещастнико на заплата в НПО. Скоро ще има Видов ден... За тебе и куршум е много... Бесило и нищо повече.
Re: Български граничари
Да се иска оставка на всеки управник,като се започне от вътрешния министър, който смята ,че граничар Вълкан Хараламбев не трябва да бъде награден!
Ако не бяха спрени тези 40..50 "нашественика" сега днеска щяхме да говорим и да се оплакваме че този път са влезнали безпрепятствено 100+!!
БРАВО МОМЧЕТА!
ТОВА Е НАШАТА ГРАНИЦА НА НАШИЯ ДОМ!
Защото България загива.
Az balgarkata mojeh da otida na groba na bashta mi v granichno balgarsko selo prez 1983 godina samo s otkrit list ili sas pechat na pasporta. Granichnite vojnici spiraha avtobusa i me pitaha pri kogo otivam. Koj zdravomislesht bi bil na stranata na nahaltvashti nelegalno v stranata ni?
| This discussion has been closed. |