Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Защото съм българин и искам тази държава да има рсд и закони!Една институция работи и политиците шея разтурят и нея!Ако нее граничната полиция до сега да са ни изклали ислямистите!!
Подписах петиция , която изказва мнението ми, че България е държава със реална граница , която трябва да бъде пазена от нарушители , които могат да бъдат опасни за всеки жител на страната...бил той православен..католик..или мюсюлманин..
Граничният полицай пази границата, т.е. нас, грежданите на България, а наш дълг е ние да подкрепяме тези, които ни пазят. Мигрантите нарушават държавната граница като се опитват да влязат нелегално в страната. А това не е ли престъпление?
Аз съм на 61г.Възпитавана съм от бивш граничен офицер,който през 1952 г. става герой в мирни дни по опазването на границата на р.Марица.Като дете ме водеше със себе си на различни срещи и навсякъде го посрещаха като герой.Гордея се ,че имаше ценности с които се възпитаваха младите хора,
Тези хора са изпълнили достойно задълженията си, опазвайки границите на Република България и като такива заслужават награда за отличната си работа! :)
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! :) С НАМИ БОГ ! :)
| This discussion has been closed. |
Нека не оставяме да изчезне и малкото останало от България и нейната гордост и история!