Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
#2197: СПРАВЕДЛИВ - Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
Ти трябва да бъдеш съден заради гнусотията си и националното предателство, изроде долен!!
БОКЛУК, БОКЛУК, БОКЛУК ИЗМЕКЯРСКИ !!! ТОЧНО ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ЗА ПРОДАЖНИ ДУШИЦИ КАТО ТЕБ САМО РАЗСТРЕЛ - БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!!! ЗАРАДИ ТАКИВА ПИШМАН-ПАТРИОТИ КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!!! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ, МУХЛЬО?! ПУУУУ....
Тези полицаи са национални герои, и да трябва да ги наградят защото помня времето, а то не беше отдавна, когато такива хора за такива постъпки ги награждаваха и повишаваха в чин.
Това лято видяхме хиляди мюсюлмани да имигрират в Европа. Два пъти исляма се е опитвал да превземе Европа. Първият път през 8 век. Мюсюлманите нахлули в Испания и след това са атакували Франция. Те са били спрени от Чарлз Мартел южно от Париж. Отнема над 700 години на Европа за да се отърве от тях чрез царица Изабела и крал Фердинанд от Испания. През 15-ти век, османските турци навлизат дълбоко в Австрия и Виена. Те били отблъснати от полския крал. Дори и днес на Балканите мюсюлманите остават. Сега Европейският съюз е дал зелена светлина за милиони мюсюлмани да идват в Европа. Това ще доведе до унищожаването на европейската култура, тъй като ние вече го знаем. Най-малко две поколения и Европа ще бъде ислямска. Духът на Исляма е дух на Антихрист! Коран 9:30, 5:51, 9:5, 47:4,... 2: 190, 191, 194, 2:217, 4:34, 4:47, 4:74, 4:84, 4:91, 5:38, 8:12, 8:38, 39, 8:60, 9:28, 29, 9:36, 9:38, 39, 9:123, 38:44, 47:8......
По-назад говорих точно за това, каква либерална пропаганда се излива и за съжаления явно и ти си пострадал.
1во това че нямало правомощия да задържат такива, които очевидно не са българи и е още повече очевидно че са дошли отвън е пълна глупост.
2ро ако на теб ти се нахвърлят 50 души, искаш да ми кажеш че няма да се защитиш ли? Дори прогнилия ти от еврейска пропаганда мозък трябва малко да се замисли, ако ти имаш работа и изведнъж докато си я вършиш решават да ти се налетят 50 човекоподобни , дали ще се защитиш или не.
Щом се правиш на такъв адвокат, искам да ми намериш точно какво се казва за самозащитата.
3то както вече се каза доста пъти, той не е стрелял по тях, а нагоре и те са били под мост или в близост до мост или подобен обект, в следствие на което рекоширал.
Така че ще те помоля, ако искаш да си останеш гой така да е , но моля те не заразявай другите с това.
И все пак тъй като ме съмнява да прочетеш всичко, само ми отговори на тоя единствен въпрос:
- Ако ти си нападнат, ще се защитаваш ли? И ако отговорът ти е да, сам ще се извиниш за коментара си.
Всеки защитник на пределита на Родината си е достоен както за морална, така и за материална награда!
Всяко незаконно навлизане трябва да бъде санкционирано и ако има съпротива да се използва оръжие,без това да води до дела срещу граничните власти или полицията.
| This discussion has been closed. |