Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН,който накара да се събуди този задрямал народ...и показа на тиквите,които ни управляват как се брани Родина!
Защото баща ми беше български офицер и до смъртта си служи на Родината. И ако беше погребан, а не кремиран, щеше да се върти в гроба като чеверме, виждайки европейското бунище, в което продажните политици во главе с "премиера" Борисов превърнаха България.
Защото е лицемерие да приемаш и осигуряваш достоен живот на пришълци, каквито и които да са те, когато не си осигурил елементарните нужди на 80 % от гражданите на страната си.
Защото всеки, който пресече държавната граница другаде, освен на определените за това места, без нужните за това документи, по начин, който недвусмислено говори за непочтени намерения, трябва да бъде спрян.
И ако единственият начин за това е куршум, значи сам си го е избрал.
Бог да пази България!
Аз израстнах на българотурската граница и знам как се пазеше някога...Когато ходехме до някой град или село ни проверяваха паспортите,на който имаше печат "втора гранична зона" Не можеше и "пиле да прехвръхне", дори и за гостите ни беше трудно да ни посетят.А сега какво става? Неканени терористи я нарушават и вместо награда за пазителите-наказание и затвор!За мен това е позор!
Има граници - има държава!!! Ние дакога ще сме разграден двор?!
БРАВО НА ТЕЗИ МОМЧЕТА !!!
Re: СРАМ, СРАМ, СРАМ
ДА СЕ НАГРАЖДАВА ЕДИН УБИЕЦ, ОТНЕЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ Е ПОВЕЧЕ ОТ СРАМНО !!!!!!!!!! ИЗВЪРШЕНО Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,А ИМЕННО СМЪРТ ОТ ЛИЦЕТО ВЪЛКАН ХАМБАРЛИЕВ РАБОТЕЩ В ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ !!!! ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ИЗВЪН 30 КИЛОМЕТРОВАТА ЗОНА НА ОТГОВОРНОСТ НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ !!!!! ТОЕСТ, ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ НЯМА ПРАВОМОЩИЯТА ДА ЗАДЪРЖА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА СТРЕЛЯ ПО ГРАЖДАНИ С НЕУСТАНОВЕН ПРОИЗХОД !!!!!! ЗА ТОВА Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ УВЕДОМЕНА РАЙОННАТА ДИРЕКЦИЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ !!!!! ТАКА, ЧЕ В СЛУЧАЯ ИМАМЕ ИЗВЪРШЕНО ТЕЖКО КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!!! ЛИЦЕТО ВЪЛКАН ХАМБАРЛИЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА УБИЙСТВО !!!!!!
| This discussion has been closed. |