Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Защото съм българин и обичам Родината си...! Не искам България да стане разграден двор и убежище за фанатици и терористи...!
Крайно време е се научим да се ценим.Нямам нищо провив мигрантите , НО ИМА РЕД И ЗАКОН. Всеки един от тях да е добре дошъл, но през вратата.И аз у дома си не приемам "гости" влязли през терасата.В крайна сметка на този човек това му е работата, а той си я е свършил перфектно.
Подписвам петицията, защото тримата граничари са проявили храброст и героизъм, за да задържат почти 20 пъти превъзхождащ ги противник! Те не са се изплашили, не са изоставили задълженията си, не са се крили! Това е героизъм!
От друга страна съм отвратен от нашите политици, които искат да ги използват за изкупителни жертви, за малко потупване по рамото от ЕС. С нашите гласове се надявам да забършем звучен шамар на ЕС и да не позволим едно несправедливо наказване на невинни хора!
Защото съм Българин, защото не искам и не желая един български граничар/полицай/ да бъде укоряван и унизяван дори за това че е изпълнил професионалните си задължения. заради това че е спазил положената клетва пред родината. всичко живо де що пременива държавната граница на нерегламентирани за целта места по нереглентиран от закона начин се нарича и е престъпник.
| This discussion has been closed. |