Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Напразно ли 1300г. са умирали Българи (и не само), за страната та сега който откъдето дойде да прави каквото си иска!
Границите ни са пречели само на тези, които са искали да ни превземат, поробят, използват, и др. подобни. Не са били пречка за бягащи арменци, беломорци, добруджанци, белогвардейци, и др. И сега не сме върнали сириици в нужда.
Може би малка група нови робовладелци в ЕС (дали не трябваше да кажа "индустриалци"?) имат интерес от евтина работна ръка, но това не е интерес на нито един народ от континента.
Награда за тримата Граничари И по-добри условия за работа на всички на границата!
И във връзка с все по-отслабващия ЕС и НЕЖЕЛАНИЕТО му да защитава интересите на своето население - не е лошо да се помисли България в някаква степен да възстанови охраната по границата си до степен поне да има обучени хора, разположени в поделения в близост до границата, а не да се имитира дейност с командировки от незнам къде и кого.
Чест и уважение на граничаря изпълнил свещения дълг за защита на отечеството....а на този който писа че "трябвал да се извини" - наистина трябва защото е бил с малко патрони и не е избил изметта нахлуваща в Родинат ни....Браво на момчетата
Желая здраве на всички .
Защото родът ми е бранил тази страна поколения наред. Защото дедите ми спят в общи войнишки гробове, за да ги имаме днес тези граници. Има си ГКПП-та, дали ще те пуснат или не, е въпрос на държавна политика и право. Бостан да е пък се пази и ядеш тоягата, а това е граница на независима държава.
Защото ако не уважаваме достойните синове на България, не заслужаваме свободата си!
Защото още не са ме превърнали в безмозъчно зомби.
Защото искам децата ми да живеят в християнска и светска България, а не след бурки и под сянката на минарета. И още, и още , и още...
Аз съм против ислямизацията на Европа най-вече на България!!! Тази бежанска вълна е нова форма на Троянски кон за нас! Гордея се с този българин! Той е една надежда за всички нас!
А какво трябваше да направят граничарите? Да си събуят гащите и да си сложат вазелин?
Хайде сега съвестните журналя да публикуват източника на ИЗТЕКЛИТЕ лични данни, че да го позамерваме с яйца от щастливи кокошки ама с изтекъл срок на годност!
| This discussion has been closed. |