Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Браво на момчетата!
Граничарите са свършили своята работа. Те затова са там. Трябва да сме горди с тях, а не да ги обвиняваме "как са могли да убият невинен човек".
Ако тези афганистанци са искали да влязат в България, са можели да минат през нормална паспортна проверка на официален ГКПП.
Крайно време е нашата държава да престане да се държи като щраус забол глава в пясъка.
Има Държавни гранци и те са създадени, за да се охраняват строго.
Слава на Великият Българин!!! Макар и на нисък пост държавна служба, ТОЙ ИЗПЪЛНИ ДЪЛГА СИ БЕЗУПРЕЧНО!!! Този пример е благовонно ухание... сред смрадтта от въхваляването на помията... Бъди жив и здрав, моето момче! Обичам те!
Охрана на националната граница !!!!!
2.Двуличниците от Европа да не забравят че това е и външна граница на ЕС.
3.Така се защитава достойнството на един народ.
Съжалявам ама действате емоционално, първо се стреля във въздуха, после по човек.Ами ако беше пострадала жена или дете?Действията на полицая не са законни, най-малкото защото по закон трябва да им стоп патрони!
Подкрепям петицията инициирана от Божидар Димитров! Защото границата е символ на суверенитета на всяка една държава и като такава, тя трябва да се брани от граничната полиция според закона! Щом като има нарушители, те трябва да бъдат арестувани. При съпротива и неподчинение, е възможно да се стигне и до смърт. Като в конкретния случай.
Граничарите ни са изпълнили достойно служебния си дълг и трябва да бъде наградени! За пример на останалите... Стрелялия за непоколебимостта, а другите - затова, че са проявили професионализъм и заедно са овладели критичната ситуация, в която са били поставени. От чужди, враждебни на интересите на България елементи.
А последните са точно такива - на 30 км. навътре в територията ни, по тъмно, внушителна група, само мъже, в добра физическа форма, без документи за самоличност! За какво говорим?
Според мен, ЗАДЪРЖАНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ, а не да им се създава комфорт на наш гръб или да им се осигурява коридор за Европа!
Нашествието у нас трябва да го спрем ние сами, защото Европа изпусна "лентата"... И който си въобразява, че НАТО или които и да било съюзници ще ни защитят - това няма да се случи нито на хартия, нито на практика. Нашата защита си е наша задача, наше задължение. Което момчетата са изпълнили на 100%!
Затова смятам, че те са извършили геройска постъпка и трябва да бъдат отличени!
Стоя зад думите си, защото имам позиция, защото съм българка, защото съм майка и баба, защото суверенитета на България, мира в региона и бъдещето на децата ни трябва да бъдат поставени над всичко!
Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!
Радвам се, че все още има съвестни служители в тази кочина БГ. Поклон пред героизма им !
| This discussion has been closed. |
Re:
#153: Живка -
БРАВО