Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Писна ми от безгръбначна измет начело на държавата ни.
Защото действията на граничните полицаи са единствената адекватна постъпка при дадените условия на фона на бежанската криза. Границата е за това - да бъде пазена. РЕСПЕКТ, ВЪЛКАНЕ!
Докато Преслава събира 10 000 гласа за 2 минути в Биг Брадър ,а бъдещето на България се тресе под омайните чалга-цигански ритми и след това крещи как същите са виновни за спокойното им съществуване, не бива да очакваме много!Лично мнение
Българи да не допускаме,да го очернят,както се случи преди години с морския граничар,който също изпълни дълга си и го съдиха.Цонков мисля,че се казваше.
Браво български момчета
Ако всички си вършат работата както този граничар,България ще процъфти.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Подписах петицията,защото смятам,че тези млади хора изпълниха дълга си към Родината,защитавайки нейните граници. Поздравления. Такива хора са нужни на България и трябва да им се възнагради героизъма.
Защото съм избрал да остана тук,защото се гордея с нашата история,защо най-накрая видях един държавен служител с топки!!!
Защото първо съм българка. Познавам Вълкан, той е един от най- съвестните и отговорни граничари, получавал награди за своя професионализъм!
| This discussion has been closed. |