Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Направеното от този доблестен мъж и герой е свято задължение на всеки български воин и страж за неприкосновена, мирна и спокойна БЪЛГАРИЯ !
!,,,,"Българин да се наричам, първа радост е за мен! "
Защото охраната на Родината ни е задължение на всички! Хвала на тези граничари, които при ненормални условия изпълняват дълга си! Ужасена съм от крокодилските сълзи на наши сънародници, които едва ли щяха да се обадят, ако бяха застреляли нашите служители. Не одобрявам стрелбата, но какво можеха да направят 3 човека срещу 54 нарушители, които навлизат у нас през гората, а не през граничния пункт. А дали сред тях няма терористи, след като минават нелегално?
Приветствам и препоръчвам, за в бъдеще да се разреши използването на автоматично оръжие! Защото ситуацията е била наистина КРИТИЧНА! Та момчетата в трите си пистолета, дори и с вторите пълнители са имали сборно 48 патрона! При 54 нарушителя в колона ли трябваше да ги построяват, че да ги поразят??? А те са били АГРЕСИВНИ!
Re:
Dostoina postapka triabva da se gordeem c takiva hora! A ne da gi nakazvame zashtoto ne ostanaha.
JIVEIA V USA SARZETO MI SE iSPALNI S GORDOST!!!
KAKVA LI DOSTOINA MAIKA GO E VASPITALA!!!!
Достоен българин!!
Границата на страната са свещенни. Никой няма право да погазва границата и да се промъква , като крадец в домът ни, нашата страна и родина. За мен реакцията на нашето момче граничар е достойна за уважение и почит.Този достоен българин е изпълнил свещенният си дълг към род и родина , на които се е клел. Предлагам, на всеки платен журналист мижитурка, лъже демократи от най различен калибър/те, тези, се нароиха за последните години толкова много ,че основните пчелички народът ни, едва диша/, разни комитети от рода на Хелзинският да замълчат за винаги. Ние, българите , сме много търпеливи но пламнем ли нещата излизат извън контрол.Наближават избори. Важен момент за всички партии. Сега , всички от върха на пирамидалната управленска структура, до последния редови парламентарист, трябва да заемат твърда позиция по случая, да защитят действията на граничарите и да покажат ,че имат достойнство и че са българи!
| This discussion has been closed. |