Награждаване на българските граничари от Средец
Свържете се с автора на петицията
Защото съм съгласна с професор Димитров и смятам, че българската армия и полиция трябва да служат само на интересите на народа си, а не на политиците в и вън от България. И когато изпълняват дълга си, трябва да бъдат наградени, а не дадени курбан за лицемерните общоевропейски и евро атлантически ценности, знаме, развява но от най-антибългарската партия.
Защото съм българка и обичам родината си. Не може държава, основана преди повече от 1300 години, източноправославна и съхранила се толкова века сега да бъде разсипана за по-малко от 30 години. Да не допуснем ислямизацията на Европа и да опазим тази свещена земя - България!
Затова е граница, а не за да минава Сульо и Пульо
Хора достойни за уважение,те защитават родината ни а какво получават,мъмрене и евентуално уволнение или съд,срам и позор за управляващите,дупедавци.Не трябва да допускаме тримата ни полицаи да бъдат подведени под одговорност.
ТОВА НЕ СА БЕДНИ И ГЛАДНИ ХОРА! ТЕ СА САМО МЪЖЕ, КЪДЕ СА ИМ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА????? ЗАЩО СА ВЪОРЪЖЕНИ??? ЗАЩО СА ГОТОВИ ДА СЕ БИЯТ??? ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ, НЕ НАЛИТАТ НА БОЙ И НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ ПРЕД ОРГАНИТЕ НА РЕДА!!!! АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ,СТИГА СЪСТРАДАНИЕ, ДА ХОДЯТ ДРУГАДЕ!!!
А НЯКОЙ ПИТА ЛИ ГИ ТЕЗИ МЪЖЕ КАК СЕДЯТ ТАМ И ПАЗЯТ? ПИТА ЛИ ГИ НЯКОЙ КАК СЕ ЧУВСТВАТ? ПИТА ЛИ ГИ НЯКОЙ КАК РИСКУВАТ ЖИВОТА СИ И ЗАСТАВАТ СРЕЩУ ТЕЗИ МАНГАЛИ ДРУГОВЕРЦИ? НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА! ТАКА ЧЕ ДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ СЕГА НА МНОГО ГОЛЕМИ ДЕТЕКТИВИ ПРЕД ЕС. СЪБУДИ СЕ, БЪЛГАРИНО! ТОВА Е ИСЛЯМИЗАЦИЯ, ТОВА Е ПЛАН!
Подписах, защото ми омръзна да гледам как полицията из цяла България не си върши работата.
Народът е оставен на себе си да се бори с глутниците от мангали, които като скакалци ограбват
труда на обикновения човек, изнасилват и грабят безнаказано възрастните хора.
А тука един полицай си е свършил работата - да ни защити от една паплач, която няма
нищо общо с политическите емигранти.
Re:
по зайон армията и полицията са безпартиини, но е видно пе само по закон, коиъо в не се спазва, но същия закон сега политиците ще спазват, за да подведът под отговорност, тези герои. Просто срамна работа, както и всичйо останало до което се е докоснал български пилитик-трагедия и срам за България.
Калки
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
БРАВО! Цяла България е с Вас момчета и Ви подкрепя!