Божидар Димитров да продължи да бъде директор на НИМ
Свържете се с автора на петицията
Казвал съм го и на други места: "В Ада, само на казана, на който пишело "България" нямало назначен дявол, който с тризъбеца да потапя в катрана тези, които се опитват да надигнат глава. На другите държави имало по един такъв. На нашия казан нямало, защото тези, които са вътре сами дърпали отдолу, този който успеел да изплува на повърхността. Само ние сме тези, които сами потапяме успелите си сънародници. Има езици, в които думите завист, злоба просто не съществуват. А в нашия са основни. В този смисъл, как така Божидар Димитров ще е директор на НИМ, та той бил некадърен, недостоен и т.н и т.н. Трябва аз да бъда, или пък аз, аз, аз, аз. Край няма злобата и простащината. За нея е писал Алеко, ама никой не чете. Кусурите търсим в човека, а не добрината, която прави за хората. И такъв, като професора ще омаскарим. Колко му е. Та нали това е националният ни спорт. Само там сме СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ. Само там...
СМЯТАМ ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО ДА ГО ЗАЩИТЯ ПОДПИСВАЙКИ ПЕТИЦИЯТА!
шмекерии.
поредните слухач-мил'цунерски тарикатлъци. Според Созополския Дюмбел - 1. По тези земи е имало българи още преди да са се появили хора и 2. Първите българи са излезли на суша от световния океан още през архайската ера.
много сте зле, другари - стегнете се! :) :) :) 165 срещу 2010
Защото считам, че проф. Димитров е ерудит, специалист в своята област, патриот и достоен човек!
Явно, определени слоеве от Българското общесто, носещи "смартфони" в джобовите си притежават свойството да "слушат" но, не и да "чуват" и осмислят членоразделната българска реч! Тази безсмислена разправия тръгна от споделеното мнение за новооткрития кладенец в Плиска и свойствата на неговата вода!?? Аз имах удоволствието да гледам и слушам телевизионния репортажа и прекрасно си спомням думите на професора. Той сподели, че водата и имала "лечебни" и "чудовейни" качества според ЛЕГЕНДИТЕ и малкото АРТИ-ФАКТИ останали от този период. Веднага се намериха куп "доброжелатели", преиначавайки казаното от проф. Димитров, обявявайки го за шаман, врачка и какъв ли още не!?? Даже, тръгнаха да го пенсионират! Ха-ха-ха. Знаете ли? Много злобни хора има в нашата татковина! Ама много. Медиите също отрицателно допринесоха за раздухването на тази тема, превръщайки телевизията в поредната МАХЛЯНСКА БЪРБОРИЛНЯ! Балгарските медии като цяло, не могат да се похвалят с висок интелект и силно омръзнаха на търпеливия зрител и слушател!
Защото това е истинския патриотизъм, всичко останало е демагогия.
| This discussion has been closed. |