Декларация против прибързаната антиреформа в пенсионния модел
Свържете се с автора на петицията
Ако не ме лъже паметта Горанов , бе председател на надзорния съвет на здравната каса , като свиха 1,5 млрд от нея - просто му стана навик , защото никой не потърсди отговорност на тези хора тогава
Това е пълен абсурд!!! Една крачка напред, много много много крачки назад!!! Какви са тези хора, които ги измислят тези абсурдни неща!Отново искат да съсипят една от малкото добре работещи, и имащи смисъл за всички хора, системи в тази държава!!!Ако това изобщо е държава....
Абсолютно съм съгласен с Владо Каролев! Нямам нищо против НОИ също да се включи в надпреварата между фондовете, но това да става със съгласието на вносителите, а не по принуда. Освен това при липса на потвърждение за преместване би следвало да се запази актуалният статус на партидите. Прехвърляне трябва да може да се прави във всеки един момент, като се подписва договор за последващ минимален период, напр. за 5 години.
ако бях милиционер да съм се пенсионирал .а тепърва ще има да храним тъпаци и бюрократи ...!!!
и кво този който ще плаша моята пенсия не е родил още нали така ?
ами аз тогава за какво ПЛАЩАМ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ КРАДЛИВЦИ !!!...???
Тази "държава" НЯМА право да пипа собствените ми пари, защото ако аз мизерствам, тя няма да ми помогне. Този, който е предложил това безумство да стане и да си ходи, мястото му не е там.
Такива съществени промени се правят след обществено обсъждане. Лошо се управбява НОИ, а и цялата държава, пък после се чудят как да се запълнят дупките за сметка на хората. Лощото е, че е пълно с некомпетентни хора, от които зависят важни решения.
И сега какво, банките не са сигурни, искат и пенсионната система да съборят и за какво за да си харчат парите хората за глупости от които нямат нужда, за да може икономиката да дръпне, ама то така не става, като нямаш нищо сигурно гледаш да заделиш бела пара за черни дни, проблема е, че вече няма къде да я заделиш, крайно време е тия марионетки на ЕС и САЩ дет ни управляват, да се вземат в ръце и да започнат да мислят правилно. Да се създават работни места, да намали хаоса, да има закони и правосъдие, да има производство на качествена продукция, а не да ни тровят с гмо и да ни програмират да мрем кат стигнем 65 години. Народът не е прост, но е търперлив, прекалено много търпелив и затова сме на това дередже.
| This discussion has been closed. |