Промяна на чл105 от СК и отпадане на “тайната на осиновяването“
Свържете се с автора на петицията
Re: Искам да знам кои са биологичните ми родители!
#52: Изтръгни ми живота - Искам да знам кои са биологичните ми родители!
A ilianke ti pak li si v efira dushico zlatna
Твърдо за отпадане на ТАЙНАТА
poneje i az tirsq moqta sestra BLIZNA4KA
Da se razdelyat bliznazi e golyam gryah:((( Nyakoi shte bade nakazan mnogo losho((( Dano da namerite sestra si, jelame ot sarze yspeh na vas i na vsichki, koito tarsyat,.... to i nie tarsim:(((
Re: много хора ще бъдат щастливи да намерят своите близки
Какво означава "да намериш своите близки", не са ли хората, които са те отгледали, не са ли тези хората, които те обичат, защо искате да ровите, имате ли някаква представа вашите родители- осиновители през какво са минали, за да ви вземат от гадните домове и да ви предоставят нормален живот. Какво означава да търсите оправдания, на биологичния си родител, всеки, който има желание да отгледа рожбата си, ще намери сили и средства, защо искате да причинявате на тези хора/осиновителите/ ви и на вас самите си толкова болка. Вие да не сте някакви животни, които са нежелани, но домашният любимец ги е родил и трябва да бъдат захвърлени. Погледнете, че дори и най-жестоките животни в природата не изоставят своите малки, докато те сами не започнат да се грижат за себе си, защо трябва да опрощавате такъв грях на биологичния ви родител или както казвате на вашата родна майка и да наранявате тези, които ви обичат. Не се превръщайте в огледало на своите биологични родители.
Re:
Може ли малко по-вече информация за рожденната дата на момичето, в кой родилен дом е родено и други неща, каквото знаете. Може и тя, вече пораснала да ги търси. [email protected]
Re: Re: Подписах се, но
#19: Диана - Re: Подписах се, но
Да,съгласна съм с Вас.Аз имам син който много обичам и искам да знае произхода си,но не смея да говоря с него за това-страх ме е как ще реагира,но много искам да се запознаем с тази жена и той да и прости,а тя да види какво красиво и умно дете е родила:) а аз ще я прегърна и ще и благодаря!!!!
Уважаема госпожо, няма нужда да се страхувате, защото, ако детето е умно и Ви обича то при всички обстоятелства ще продължава да ви обича и цени. Моя леля е отгледа две 'чужди'деца като свои, бяха на съпруга й от първия брак. Майката ги беше изоставила след развода, били са 3 и 7 год. Когато биологичната майка се появява след 10 год, да донесе подаръци и види децата си... Момичето просто отказва да в приеме с думите - 'Ти 10 год не се сети за мен, другата жена ме гледаще и беше до мен в трудни минути, ти не си ми майка, тя ми е майка (и посочила леля)'. Леля, добра жена, я моли да говори с биологичната си майка, все пак майка, но братовчедка ми абсолютно отказва... Така че, е добре човек да знае корените си.. А и ако другата биологична майка се окаже свестна, просто обстоятелствата, възраст, материално положение и др. са я Принудили да се раздели с рожбата си, тогава какво по-голямо щастие от това да имаш две любящи майки:)))) и по-голямо семейство, с евентуално още братя и сестри:)))
От сърце Ви желая Успех, също така здраве, щастие, и сбъдване на всички Ваши мечти:))!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: a
#69: - Re: a
Казвай,какво те тревожи-нормалнико?