До Борис Велчев - За запазване на имунитета на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Подкрепям по-горе казаното, но това не са мои думи :) явно Волен Сидеров има и винаги ще има своите привърженици!!!
Re: Re: Re:
vall ako ne si ti da se predstavq6 s 3-4 imena povqrvaimi nqma koi da pi6e takiva dalgi fermani v za6tita na siderov za6toto v momenta naroda se deli na dve ednite mrazqt siderov a na drugite ne im puka za siderov takiva kato teb sa rqdkost 1 na 10 000
Re: Re: Re: Re:
Честно казано, наистина не съм аз, прекалено съм заета за да вадя насъщния си и нямам време по цял ден да кисна в нета и да защитавам Волен Сидеров, правя го когато ми доскучае и то по скоро за забавление, винаги съм се удивлявала на силата на думите....в другата петиция са много крайни и ценични, което доказва всичко което съм казала до сега ... затова и там повече ги дразня, затова пиша повече там! Това може да ви плаши, но Волен си има своите поддръжници, колкото и да не се харесва това на определени общности ...
Re: Re: Re: Re: Re:
vall izob6to ne mojem da se opla6im ot privarjenicite na volen za6toto sa mnogo malko (tova si li4i po podpisite) ami i ot den na den stavat o6te po malko no dobre 4e vse o6te gi ima za6toto ako gi nqma6e sega nqma6e za kakvo da si pi6em
Re:
ти пък защо тогава севодиш анонимен,какво ти пречи това,че човека не си е писал името-нали я има петицията,ако не ти изнася не влизай в сайта изобщо.
Re: Re: За сина на Волен!
Ти първо се научи да пишеш, после говори за другите хора, които са на 200 млн. светлинни години от теб по образованост и културност. Пише се "подсигУри" и пиши на български!!!!!
Re:
Не знам дали Гаджева е малоумна или просто неграмотна, но видях, че има достойнство и чест - подаде си оставката. Дори да са били само слухове... А примерно какво направиха Станишев и бившият министър на образованието, когато близо 10000 души протестираха пред НС и МС (учителския протест)? Дори не благоволиха да посрещнат/излязат пред протестиращите и поне да им кажат, че ще се направи някакъв дебат или среща, или че ще се работи по проблемите...
"Боже, избави България" В. Левски
| This discussion has been closed. |