Българския език да стане задължителен и единствен в България!
Свържете се с автора на петицията
Re:
Здравейте! Мисля ,че е крайно време и аз да напиша едно мнение !!!!
Живея и работя в циганска махала !!! Истината е - не всички роми са еднакви !! Аз съм един , от единствените българи в Махалата . Махалата се дели на 2 части , вие преценете - кой , как да възпитавате !!!
1вата група роми - са Българско говорящи . Имат бизнеси , ходят в чужбина , знаят къде е Германия , Франция, Белгия . Тази малка група - имат скъпи коли , пистови мотори , хубави къщи , дворове. Тези семейства са се изучили поне до 8 клас .. имат по 1 , максимум 2,до 3 деца ..
2ра група - нито за Детски градини се чували , нито за училища .Предвижват се с каруци и имат средно по 8,9 деца . Суполиви , дрипави . рошави , чак косите им стават на расти - от нехигиеничност ...
Точно тази група роми - взима , най голям дял от детските Помощи , социални помощи , и 1000 други добавки ... Изкарват си "телкове" по болест ... Тези ромите - - Мразят бълагрите в частност !!!!
Крадат желязо , крадът кокошки , крадат абсолютно всичко ... събират се на тумби, и с викове и красъци , тормозят нормалните хора денонощно ... Точно тази голяма група от МАНГУСТИ - малтретира коне , магарета , също така и възрастни хора по селата ...
Българското общество има проблем - точно със тези Паразити ..
СПИРАНЕТО ОТ УЧИЛИщЕ НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ...
САМО , Й ЕДИНСТВЕНО - С ТРУД , ще променим това общество..
ОБщЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД .. ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ... ТРУД В ПОЛЗА НА ОБщЕСТВОТО !!!!!
ИЛИ щЕ ВЛИЗАТ В ПЪТЯ ИЛИ щЕ КОПАЯТ ГРАДИНКИ , ЗАСАЖДАТ ДЪРВЕТА , БОЯДИСВАТ СГРАДИ И ОГРАДИ !!!!!
ЗАщОТО - ТОЧНО ТЕЗИ ЦИГАНИ - МАРОДЕРСТВАТ ПО СЕЛАТА !!!
По цял свят се говори на официалния език на страната, само в България НЕ. Кой е разрешил това??? Знае ли министерството на образованието и министърът, за тези шокиращи нередности??? За такива неща в други държави, включително в цяла северна Америка, се полагат високи глоби. На обществени места, заведения, магазини, училища, административни центрове и др, е задължително да се говори Официалният Език на страната. На когото не му харесва да напусне. Какво е становището и законите по този въпрос в България???
същата
Ами това е клауза писана в БГ-Конституция-ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК Е САМО БЪЛГАРСКИЯ! Проблемът не е в закона, него го имаме вече, а в ИЗПЪЛНЕНИЕТО му. Липсва ПРАВОВА ДЪРЖАВА да го изпълнява! ideyazabulgaria.org
Re: Re:
СЪГЛАСЕН СЪМ.ИЛИ НЕГРАМОТНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ЦИГАНИ ЩЕ РАБОТЯТ С ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБЩИНИТЕ И КМЕТСТВАТА ИЛИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ ОТ НАШИЯ ГРЪБ !!!
vuv vsichki uchebni zavedeniq, a koito iskada da
uchi maichiniq si ezik ,neka bude v pochivnite dni
/subota, nedelq/ kakto sa nashite deza v chujbina.
Re:
В Шумен често , за да те вземат на работа, искат да знаеш турски, защото другите работници не знаели български. Казвам го от личен опит.
Какво е това BILLA? Да търговска верига, но този закон нека задължава да се изписва и на кирилица,, макар с по-малки букви. BILLA билла!
Какво е това изписване "MARITSA" на Веткоарабаджийсковия хотел в Пловдив? Задължително тряябва да има и текст на български
Позор
Това е ужасно, но се очакваше. Сега с отварянето на българските граници, и с над 10 000 араби, африканци и др, които не знаят и дума български език, но имат пари да отворят магазинче или нещо друго, ще имаме много други езици, докато постепенно българският започне да изчезва:( В Калифорния и други места в САЩ, ако не знаеш испански не те приемат на работа. Къде е министърът на образованието? Нуждаем се от спешни и бързи мерки в тази област докато не е станало много късно.. Позор, последните 25 год само и това правят във всички области - Унищожават България и прогонват коренното й население...
| This discussion has been closed. |