Мартин Иванов - шеф на ДА "Архиви"

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Мартин Иванов - шеф на ДА "Архиви"


Гост

#26 Re: Мартин Иванов е по-добрият

2013-09-05 09:15

Просто повторение на историята, драги Иванов:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=359644

Иванов заменя проф. Бакалов. Бакалов не знае причините за отстраняването му. Иванов е лична кандидатура на Дянков.
Кое е по-различното когато Иванов заменя Бакалов в сравнение със сегашната замяна на Иванов с Комитски ? И докога Иванов ще занимава всички с личния си проблем ?

#1: Мирослава Гуйгова - Мартин Иванов е по-добрият

 


Гост

#27 Re: Re: Мартин Иванов е по-добрият

2013-09-05 09:16

#26: - Re: Мартин Иванов е по-добрият

Иванов похарчи парите за издръжка на агенцията!Това е самата истина!


Гост

#28

2013-09-09 06:34

Наистина е нужна светлина върху историята!Аман от милЮционери - дялани камъни...

Гост

#29

2013-09-11 15:41

Тепегьозлъка на комунистите няма граници! Уволнявали само "калинки". станишев, г-н Мартин Иванов "калинка" ли е? За две години направи толкова много в ДА"Архиви", колкото никой друг негов предшественик. А сега вашият "ценен" кадър какво ще направи? Ще стопира започнатото от Мартин Иванов. Затова го връщате там. Има и опит в унищожаването на компрометиращи ви архиви. Ей за такива гламави назначения протестите продължават!
Анжелика Адамс
Гост

#30 В подкрепа на М. Иванов

2013-09-30 08:48

Ако не реална, то поне "морална" лустрация на хора, преследвали други хора по политически или дори по чисто криминални причини, Е НЕОБХОДИМА ДНЕС. Години наред баща ми ми показваше един от тримата убийци от ЛАГЕРА БЕЛЕНЕ, свободно разхождащ се из родния ми град Свищов и с видимо доволен вид, когато "неговите" хора *БСП-ДС са на власт. Някои са вече покойници и сигурно пръстта им не е лека...Лека им прьст, простили сме им. НО ТЕ, ПРИМИТИВИТЕ НЕ НИ ПРОСТИХА. И аз не мога да простя на моята партия - СДС, в която членувам от 1989 година. Тя УСЛУЖЛИВО ПРОСПА и реалната, и моралната лустрация за времето 1990 - 2000 г. И затова приветствам управлението на ГЕРБ, което имаше смелост чрез такива назначения в *ДА АРХИВИ*, вкл. чрез изхвърлянето и прочистването от апарата на МВР на цяла мрежа свързани, обвързани и безкрайно корумпирани персони, чиито съпруги, любовници, братковци, батковци и пр. работеха по други министерства, да направи закъсняла, но реална лусТрация. ДА, ТОВА НЕ ИЗГЛЕЖДА ЗАКОННО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЛИПСАТА НА ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦЯТА. НО, АКО ИМАШЕ ТАКЪВ, НЕ МОЖЕШЕ ДА УВОЛНЯТ Г-Н М. ИВАНОВ И ДА НАЗНАЧАТ НА ТОВА КЛЮЧОВО МЯСТО ДС ОФИЦЕР. Щом с пяна на уста хулят Борисов, Цветанов, Герб и десните формации като цяло, значи вървим в правилната посока.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-10-24 05:14


б.б

#32 Re: В подкрепа на М. Иванов

2013-10-24 05:16

Мартин Иванов е една от най-големите грешки на природата. Той е едно дребно, злобно и комплексирано човече. Приятелството му с "лалугера" Дянков го изстреля на тази позиция. Като председател на Агенция "Архиви" той изцяло вършеше работа, която беше започнал по проект ИСДА като частно лице, само че сега я вършеше съвсем безплатно като председател.

#30: Анжелика Адамс - В подкрепа на М. Иванов