Не искам Делян Пеевски за шеф на ДАНС!!!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не искам Делян Пеевски за шеф на ДАНС!!!


Гост

#26

2013-06-15 10:18

Еничер не може да се грижи за сигурността на Майка България! По-скоро ще продаде Народа си!

Гост

#27

2013-06-16 11:17

Не искам делян Пеевски не само за шеф на ДАНС но и за народен преставител.Но даже и да не е шеф на ДАНС Пеевски пак от квотата на ДПС ще излъчат шеф.Това значи че всичко е в ръцете на турците .Осъзнамат ли БСП до къде ни докараха .На другите избори да разчитат на турците.Няма ли един свестен социалист в тая държава или вече няма такава ЩО за злост и омраза излъчват Станишев Манолова и нейната истерична колежка от БСП с този език поведение алчност за власт въобще с тези хора начело на тази продажна партия накъде господа социалисти Защо така вие не сте ли българи .Човек вече с удоволствие може да ви каже СБОГОМ.Много мие интересно след пеевски на кой нтерес ще ни метнете.......

Гост

#28

2013-06-17 14:18

ne iskam Delqn PEEVSKI ZA 6EF NA DANS
Д-р Иванов

#29 Re: Re:

2013-06-18 22:47

#23: Dr.St.Penov - Re:

Д-р Пенов, стар виц с нов ""вътрешен катарзис". На балканско първенство за най-дебели жени. Гъркът - като си изпере бикините моята жена, комшиите ме питат: защо съм купил толкова цветни чергила за колата? Турчинът - Като ударя моята отзад, отивам да си пия кафето и след като се върна още и се клати... Българинът - при моята всичко е гъз, но има само едно око. При вътрешния катарзис /очистване/ дали на Пеевски и Ирен Кръстева им  е останало и едно око?

Д-р Пенов, Станишев носи очила, но дали и той има поне едно око? Чакам отговори не само от офталмолози /очни лекари/, но и от обикновени хора.

Д-р Иванов психотерапевт, не офталмолог!


Гост

#30

2013-06-20 07:20

не на червената олигархия