Формула 1 без Момчил Манчев
Свържете се с автора на петицията
Хора, не е зле да се научите първо на книжовен български език преди да критикувате.
До момента не видях нито един точен аргумент защо! Споменават се някакви неща във въздуха и как бил изразявал симпатии към дадени отбори и пилоти. Хайде като сте толкова отворени да ми дадете име на журналист - коментатор, който не е изразявал симпатиите си към отбор, личност или там, каквото и да е в различните спортове...
А бе, ами тоя Траян, или пък Иван, да не би да са много добри? И те са пристрастни, и те правят обидни квалификации!
Re:
Няма кой да ти отговори! Защото са невежи и не разбират терминологията, с която борави Момчил! Единственото радостно е, че тези палячовци нямат никакъв шанс, да осъществят налудничавата си идея! Аз, даже съжалявам, че Момчил не е коментатор на всяко състезание, както беше преди!
Re: Re:
Ооо, да! Терминологията Му! Особено що се онася до "задната ос", или до "технологични течности", или до "хибридната батерия", или до още стотина глупости, които ръси по време на предаването. Ма щом те кефи - слушай си го.
| This discussion has been closed. |
Формула1 без Момчил Манчев
Аз мисля,че тази петиция няма да има успех кои го интерисува какво става в този сайт ф1 нет? а?
То дам даже и e незаконо пиратски с някакви хипер линкове !! е пуснат сигнала?!!! Излагате с тази петиция това коeто искате няма да стане !! НЯМА ДА ИМА УСПЕХ !1 20% съм сигурен !!!!! Не си губете времето !!! 1