Формула 1 без Момчил Манчев

До ръководството на Булсатком:

 

Уважаеми Булсатком,

На нас, българските фенове на Формула 1 ни е писнало да бъде отнемано удоволствието от състезанията с коментара на Момчил Манчев. 

Той е човек който не умее да говори на правилен български език! Коментатор който разполага със силно ограничен речников запас, не желае или не може да следи състезанието, реагира с остри истерични възгласи, използва напълно излишни чуждици, обяснява най-елементарните неща по възможно най-сложният начин и отгоре на всичко обижда пилоти и отбори с крайните си оценки на „експерт“.

От години гледането на състезанията от Ф1 се превръща в мъчение заради коментара на Момчил Манчев. Тежкият му изказ, вероятно плод на неистов стремеж за самоизтъкване, прави следенето на коментара особено болезнено. Използва се всяка малка възможност за да вкара чуждици, като дори простата българската дума „връх“ е постоянно заменяна с английската „apex”. Често в стремежа си да звучи възможно най-експертно това за което говори е лишено от всякакъв смисъл или логика. Бъркането на пилотите или позициите е постоянно, а информирането за стратегията считано за маловажно. Върха на зрителското мъчение идва със започването на обидните тежки квалификации към пилотите и отборите, същите на които ние се възхищаваме. Хората заради които следим този страхотен спорт са постоянно принизявани от "експертното" мнение на Момчил Манчев с неговия "моторспорт жаргон". Това НЕ е никак приятно когато си плащаш за да чуваш крайни оценки, коментари и обиди към някой от 22-мата най-бързи пилоти в света. Манчев забравя че е без нито една работна минута във Ф1.

От години на сайта f1.f-e-n.net след всяко едно състезание от Ф1 има анкети за коментара. Няма дори едно състезание с коментар на Момчил Манчев в което той да има повече от 25% одобрение. Всякакъв кредит на доверие към него отдавна е изчерпан. Казват желанията на клиентите били закон.

Покажете колко цените клиентите си!
Facebook