Без държавни пари в КТБ и медиен монопол на Пеевски/Кръстева
Свържете се с автора на петицията
Re:
Аз нямам физическата възможност за това, но всеки може да е доброволец, да разпечата, да събере подписи и да ги връчи в МС в подкрепа на писмото. Би било страхотно.
Лъчезар (вносител)
И Арменският поп...
Националната следствена служба се ръководи от главния прокурор пряко или чрез директора, който е и заместник на главния прокурор по разследването. Директорът на Националната следствена служба осъществява административно и организационно ръководство на следователите и служителите в Националната следствена служба и методическо ръководство на следователите от окръжните следствени отдели в окръжните прокуратури. (чл.150 от Закона за съдебната власт).
Окръжните следствени отдели в окръжните прокуратури се ръководят от завеждащи отдели, които се назначават от административните ръководители на окръжните прокуратури, имат ранг на прокурор, завеждащ отдел в окръжна прокуратура, и получават възнаграждение, равно на възнаграждението на заместник на административния ръководител в окръжна прокуратура. (чл. 153, ал.1 и ал.2 от Закона за съдебната власт).
Защо главният прокурор не е сред получателите?!
Re: И Арменският поп...
#8: Стоян Иванов - И Арменският поп...
Съвсем умишлено не е в списъка, защото биографията на Цацаров е сигурно още по-скандална от на Пеевски. Текстът със сигурност ще стигне до него (ако вече не е стигнал), винаги може да се самосезира, или да бъде сезиран от институциите, които сме адресирали.
А останалите от горната част на списъка са чиста вода ненапита?
Re: А останалите от горната част на списъка са чиста вода ненапита?
#11: Стоян Иванов - А останалите от горната част на списъка са чиста вода ненапита?
Добре - изпращам копие и до прокуратурата.
Уважаеми...
https://www.bivol.bg/bnt-cifrovizacia.html
A това защо се пропусна ??? И защо беше необходимо държавата да финансира рекламата на частните мултиплекси ??? Аз не съм съгласен с мои пари да се спонсорират частни интереси без да съм дал своето съгласие. Пък и защо е този зор да се спира аналоговото излъчване ? Нека си върви цифровия сигнал, а аналоговия да не се спира поне още 5 години. Пак някой ще прибере едни пари от народа...
| This discussion has been closed. |