Не на увеличението на таксите в Софийски Университет!!!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на увеличението на таксите в Софийски Университет!!!

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-02-07 20:50



Гост

#2

2013-02-08 01:56

Смятам това решение за вдигане на студентските такси като неРазумно и неЗряло! Трябва да се спре с източването и изстискването на плебейте (90% от хората), това изскискване задушава Българина и не му позволява да диша! Аз желая на подписката късмет в това да покаже на хората да се земислят! УСПЕХ

Гост

#3

2013-02-08 02:23

Не съм съгласен да бъдат вдигани таксите, докато не бъде максимално добре използван финансовия потенциал, който предлага СУ.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-02-08 08:10


фостата

#5

2013-02-09 12:39

Ние в ТУ като винаги сме плащали двойно и тройно на онези в Софийския да не ни е станало нещо? Или ще плащат всички университети равно (държавни) или няма да се мрънка!

Гост

#6

2013-02-11 11:09

Сатан е велик
!

#7 !

2013-02-12 19:37

Няма да отидете веднъж на кръчма/дискотека и сте си покрили повишението.
Коки
Гост

#8

2013-02-13 16:28

Не приемам увеличението на таксите, не защото не мога да си го позволя, а защото смятам този акт за проява на слабост от страна на ръководството на Университета. Държавата не отпусна пари и сега, дайте да изпразним джобовете на студентите. От както съм студент в СУ за втори път таксата ми бива повишена. Аз работя и мога да си го позволя, но за сметка на това не успявам редовно да ходя на лекции, от това губя само аз, защото повечето преподаватели без да си бил активно на лекции, не те допускат до изпит и всичко това, защото трябва да си плащам сметките и да живея! В момента висшето образование в България е САМООБРАЗОВАНИЕ, за какво плащам тогава за една диплома ли? Много неща не са наред в образователната система, а вие вместо да търсите помощ от нас студентите, вместо да се чудите как да оправите нещата, вие искате само пари. Не искам да уча в такъв университет и да живея в такава държава, но няма да си тръгна или да се откажа, само защото нещата не са както би трябвало да бъдат. Стига сме се спотайвали, стига сме приемали всичко случващо се за нормално, нищо не е нормално и сега е момента да покажем, че не сме съгласни с картината, която се обрисува всеки ден в нашия обществен, социален и личен живот (за жалост всичко е свързано). Подписвам тази петиция и ясно и твърдо заставам зад тази кауза, защото това не само искане за по-ниски такси, това е съпротива с несправедливостта, това е несъгласие с налагането на решение, взето от управленческия орган (в този случай в лицето на университета и неговото ръководство), въпреки ясното несъгласие на мнозинството -студентите! Университета не е създаден, за да изкарва пари, той е създаден с ДАРЕНИЯ, той е построен не за преподавателите и техните заплати, а за студентите и за всички хора, които искат образоват и да се развиват.


Гост

#9

2013-02-16 15:18

Аз съм против !