Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Какви са тези водевили ???
Какви са тези водевили със здравната минстърка тичаща между комисии и разни депутати обещаващи да гласуват по съвест?
Бойко хайде стига тъпи номера от селски вечеринки а?
Ако го правите нарочно се мислите за много умни, ако това не е планирано сте абсолютно некадърни.
Пушачи, вие не сте толкова виновни. Виновни са някои политици, които заради байганьовските си бизнес интереси ви тласкат в неправилната посока, директно към раковото отделение. Не им се давайте.
!!!!
Re:
Същото важи и за вас!
И не забравяйте, че всички обиди към пушачите са насочени и към - Бойко Борисов, Вежди Рашидов, проф. Милан Миланов, Десислава Атанасова, Димитър Бербатов, Христо Стоичков ...
Re:
Всъщност фашистка Германия прокарва едно от първите ограничения на пушенето в света.
Ти
Всяка седмица съм в нощно заведение поне до 3 сутринта, непушач съм. Освен това хубав тютюн няма и да, въздухът не е чист, но е още по нечист в съчетание с цигарен дим ... :)))) Пушачите са тези, които трябва да се съобразяват с непушачите :))))
иво
Аз живея в Кипар тук също има забрана но никои не протестира дори в откритите ресторанти има хора които излизат пред входа на ресторанта да пушат защо и в Булгария да не е така
мисля че всичко е до навик и въспитание трябва да се уважават и непъшачите
Re:
не мислиш ли че именно ти нарушаваш моите права, като ми пушиш на главата, без да имам никакво желание, а не аз твоите ? Аз не те спирам да пушиш каквото и колкото си искаш, стига да не е там където съм аз.
Не цигарите ще напълнят отново заведенията!!! Хората нямат пари и за това са празни.
Пушенето на закрити обществани места.
Re: Мария
А що трябва балабар с изпаренията на колите да дишаме и твоята смрад???
сто без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!"
Re:
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: Пушач -
И кой ти каза, че да пушиш където си искаш е твое право? По същата логика би могъл да искаш да се облекчаваш или самозадоволяваш в заведенията. Което всъщност би било далеч по-добре, защото няма да тровиш никой. Защо мислиш само за твоите права, а не мислиш за правото на всички останали да дишат? Защо смпташ, че непушачите трябва да седят вкъщи ако не им се диша цигарен дим, а не смяташ, че пушачите трябва да си седят вкъщи щом не ги кефи да не пушат?
Следващ въпрос - през годините, в които имаше разделение на пушачи и непушачи в заведенията, в колко заведения си виждал 'зали' както ги наричаш за пушачи? Аз ще ти кажа, че там където изобщо съществуваше разделение, всички седяха в една 'зала' и сервтьорите се правеха на ударени и раздаваха пепелници и по масите за непушачи.
Българските пушачи са изключително егоистично настроено и невъзпитано племе. За толкова години не се научиха, че има нужда да се съобразяват с другите.
Приемете го, този закон трябва и ще остане. Във всички държави, които сме свикнали да наричаме 'цивилизовани' е така и хората пушат отвън и не мрънкат. Да се върнем назад би било признак на безумна глупост. Уточнявам, че аз СЪМ пушач и въпреки това вярвам в тази позиция, защото вярвам в личното право на хората да са здрави, а не в измисленото им право да пушат където си поискат.